KRAAMCADEAU Berenkoffertje met naam en kleuren naar eigen wens!

Een kindje op komst? Of inmiddels geboren? En op zoek naar een origineel cadeau? Dan is dit wellicht jouw keuze! Opa's en oma's / tante's en oom's / collega´s opgelet!

Dit prachtige koffertje is een royaal formaat namelijk 35 cm!. Leuk voor als het kindje groter is en uit logeren gaat. Maar ook een leuke creatie om mooie herinneringen voor later in te bewaren.

Het beertje en sterren worden met de hand beschilderd en bewerkt en op het koffertje gemaakt. Deze items hebben een 3D look. De naam (indien gewenst) wordt eveneens handgeschreven op het hart van de beer.

Leuk om wellicht met elkaar te schenken aan de kersverse ouders en aan te vullen met allerlei leuke andere cadeautjes. Ook leuk voor bijvoorbeeld een zwangere collega! Suc6 gegarandeerd!

 

De lay out op de foto's is zoals je aan de kleuren en de naam kunt zien voor een meisje.Het koffertje wordt standaard in witte kleur geleverd.Het beertje en de sterren kunnen aangepast worden in kleur aan jongen (blauw) /meisje (roze) of wellicht aan de kleuren van het baby kamertje. Maar ook een neutrale kleur kan hierop gemaakt worden (zie schilderij wieg). De naam kan (indien gewenst)  in sierletters op het hart worden gemaakt.

Je kunt je wensen aangeven bij bestelling van deze creatie.

Levertijd is ongeveer 2 weken na opdracht.Verzenden volgens posttarief pakketpost of afhalen in mijn atelier. Heb je vragen of wensen die niet genoemd zijn, mail gerust even.

 

Bestellen? mail naar julietteschriek@ziggo.nl. Graag aangeven of het om een jongen of meisjes koffertje gaat of andere kleur wensen. En of het hart een naam gaat dragen. 

Prijs compleet: 49 euro.