Engeltje in boog (keuze uit 3 verschillende engeltjes).
Gemaakt in 1 dag met heerlijke lunch tussendoor.

Deze creatie kun je telkens weer van "zolder" halen. Je kunt kiezen uit 2 verschillende creaties. Een staande versie op metalen standaard of een versie die je kunt ophangen.


A) creatie foto 1 geplaatst op een metalen pin frame
B) creatie foto 2 geplaatst zonder metalen pin frame (hangend model).

In de boog verwerken we 20 lampjes (zowel creatie 1 als 2). Het batterij compartiment zit bij creatie A) achter de boog geplakt en bij creatie B) in de ronding van de standaard.

Het engeltje (keuze uit 3 verschillende ter plaatse) staat centraal in het midden van de boog. Met diverse powertex technieken (stof en klei) maken we een mooi geheel van deze creatie. Er zijn verschillende engeltjes om uit te kiezen. We verven deze creatie in een subtiele crème kleur (door gebruik van bister) aangevuld met goudkleurig (of zilverkleurige) details.

De ring heeft in beide gevallen een diameter van 40 cm.

 

 

Lay out op de foto is variabel en dient als voorbeeld, hetgeen betekent dat dit afhankelijk is van je eigen ontwerp in deze creatie. 

 

 

 

 

Prijs  voor deze cursus bedraagt:

A) 79 euro (op staander)

en voor creatie

B) 75 euro (hangende versie).
Graag bij aanmelding aangeven welke je wilt gaan doen.

 

Inbegrepen in de cursusprijs: 

onbeperkt koffie/thee/kerst lekkers (chocolade, cake, koek) tijdens het "werken" en een lunch tussendoor (bestaande uit lekker soepje /sandwiches / zuiveldranken) en alle materialen (basis en afwerkmaterialen)

excl. batterijen voor de verlichting bedraagt voor creatie.

 

Er kunnen max. 4  personen per datum aanschuiven. Wees er dus snel bij!


Beperkte data dit jaar om deze workshop te kunnen volgen. Eerder vermeldde data zijn vervallen, je kunt nu inschrijven op onderstaande data:

dinsdag 7 december / zaterdag 11 december . woensdag 15 december / zaterdag 18 december.  

Heb je zelf een groepje van 2 of meer personen dan kun je met mij via de mail ook een andere datum overleggen! Vraag hier gerust naar. 

Tijd 9.15 uur tot 16.30 uur. (uitloop half uur mogelijk)

AANMELDEN i.v.m. levertijd materialen, per omgaande aan te melden doch uiterlijk 4 dagen voor aanvangsdatum workshop. Vol = Vol! Per datum kunnen er maximaal 5 personen aanschuiven. Wil je met meer personen deze cursus volgen neem dan even contact met mij op (mail of telefonisch). 

Meld je aan door te mailen naar mij via  julietteschriek@ziggo.nl