Vlinder creatie BUTTERFLY TWINS gemaakt op frame    2 x dagdeel

Kleurcompositie... wat doet dit voor je creatie?

Een kleur bepalen is een heel persoonlijke keuze. Vaak kies je kleuren die je naar het hart liggen, je mooi vindt. Soms is het ook goed eens out-of-the-box te gaan en een kleur te kiezen die je eigenlijk helemaal niet zo mooi vindt. Ook hier zal je ondervinden dat het best goed uitpakt en de kleur helemaal niet zo erg is als je in eerste instantie dacht.

Bij het maken van een cursus voorbeeld, kies ik zelf meestal de kleuren waarvan ik hou, dat zijn in mijn geval blauw/groentinten variërend van donkerblauw naar turquoise. Bij het uitdenken van deze creatie Butterfly Twins besloot ik voor mij out-of-the-box te gaan en deze creatie te maken met warme aardse tinten. Het was een creatie die ik best mooi vond geworden. Toch kriebelde het wel een beetje, het niet hebben gekozen van kleuren die ik zelf mooi vind. Dus... je raadt het al... een metamorfose. Kan ik je gelijk goed laten zien wat kleuren doen met 1 en dezelfde creatie. Daarbij wil ik ook nog graag aangeven dat deze creatie in talloze kleuren gemaakt kan worden. Vlinders in andere kleuren, ondergrond in een andere kleur. Een echte uitdaging want spelen met creativiteit is het mooiste dat er is!

Welke vind jij het mooiste?

BUTTERFLY TWINS gemaakt in 2 losse dagdelen

Een nieuwe creatie in het Crea JUUL programma. Prachtige creatie voor binnen (en buiten) gemaakt op een frame met Powertex klei. De butterfly twins wordt gemaakt met VLINDERS maar mogen net zo goed gemaakt worden met bloemetjes (bloemenbol), hartjes (hartjesbol) of wat jij maar leuk vindt om op deze bollen te plaatsen. De foto die je bij dit bericht aantreft is puur alleen als voorbeeld. Dat betekent dat ook de kleur geheel naar jouw smaak ingevuld kan worden. Passend bij je interieur of je persoonlijke kleur keuze smaak.

 

 

De prijs voor deze cursus compleet

bedraagt 110 euro. 

Compleet betekent : inclusief frame, klei, ondergronden basis, verfpigmenten en vernis, uiteraard onbeperkt koffie/thee en lekkers.

 

Aanmelden ? Vragen ? Mail naar julietteschriek@ziggo.nl.

 

We maken deze creatie in 2 losse dagdelen. In dagdeel 1 gaat het geheel in klei. In dagdeel 2 gaat het geheel in de verf. Waarom in 2 dagdelen? De klei laat zich beter beschilderen als de klei geen vocht meer in zich heeft. We kunnen dan mooi kleuren over elkaar zetten en deze creatie geweldig maken!

De cursusdata staan nu voor: (maak een keuze)

vanaf januari is deze cursus weer te reserveren. Je kunt zelf aangeven welke data jou voorkeur hebben. Je kunt in mijn atelier terecht van maandag tot en met zaterdag. Het is ook mogelijk hiervoor een avond te reserveren, met uitzondering van de zaterdag. 

Tijden ochtend 09.00-13.00 uur / avond 18.30-22.30 uur.

Dagdeel 2 het verven zal plaatsvinden op de datum die we met elkaar in dagdeel 1 afspreken.

Je kunt met maximaal 5 personen deze cursus volgen op dezelfde datum. 

 

 

Privé cursus, 1 op 1? ook dat is mogelijk. Je betaalt hetzelfde. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ge-update op 21.04.2023AGPR