Vlinder creatie BUTTERFLY TWINS gemaakt op frame    2 x dagdeel

Kleurcompositie... wat doet dit voor je creatie?

Een kleur bepalen is een heel persoonlijke keuze. Vaak kies je kleuren die je naar het hart liggen, je mooi vindt. Soms is het ook goed eens out-of-the-box te gaan en een kleur te kiezen die je eigenlijk helemaal niet zo mooi vindt. Ook hier zal je ondervinden dat het best goed uitpakt en de kleur helemaal niet zo erg is als je in eerste instantie dacht.

Bij het maken van een cursus voorbeeld, kies ik zelf meestal de kleuren waarvan ik hou, dat zijn in mijn geval blauw/groentinten variërend van donkerblauw naar turquoise. Bij het uitdenken van deze creatie Butterfly Twins besloot ik voor mij out-of-the-box te gaan en deze creatie te maken met warme aardse tinten. Het was een creatie die ik best mooi vond geworden. Toch kriebelde het wel een beetje, het niet hebben gekozen van kleuren die ik zelf mooi vind. Dus... je raadt het al... een metamorfose. Kan ik je gelijk goed laten zien wat kleuren doen met 1 en dezelfde creatie. Daarbij wil ik ook nog graag aangeven dat deze creatie in talloze kleuren gemaakt kan worden. Vlinders in andere kleuren, ondergrond in een andere kleur. Een echte uitdaging want spelen met creativiteit is het mooiste dat er is!

Welke vind jij het mooiste?

BUTTERFLY TWINS gemaakt in 2 losse dagdelen

Een nieuwe creatie in het Crea JUUL programma. Prachtige creatie voor binnen (en buiten) gemaakt op een frame met Powertex klei. De butterfly twins wordt gemaakt met VLINDERS maar mogen net zo goed gemaakt worden met bloemetjes (bloemenbol), hartjes (hartjesbol) of wat jij maar leuk vindt om op deze bollen te plaatsen. De foto die je bij dit bericht aantreft is puur alleen als voorbeeld. Dat betekent dat ook de kleur geheel naar jouw smaak ingevuld kan worden. Passend bij je interieur of je persoonlijke kleur keuze smaak.

 

 

De prijs voor deze cursus compleet

bedraagt 89,95 euro. 

Compleet betekent : inclusief frame, klei, ondergronden basis, verfpigmenten en vernis, uiteraard onbeperkt koffie/thee en lekkers.

 

Aanmelden ? Vragen ? Mail naar julietteschriek@ziggo.nl.

 

We maken deze creatie in 2 losse dagdelen. In dagdeel 1 gaat het geheel in klei. In dagdeel 2 gaat het geheel in de verf. Waarom in 2 dagdelen? De klei laat zich beter beschilderen als de klei geen vocht meer in zich heeft. We kunnen dan mooi kleuren over elkaar zetten en deze creatie geweldig maken!

De cursusdata staan nu voor: (maak een keuze)

deze cursus kun je boeken met een datum naar keuze (indien beschikbaar in mijn agenda) als je met 2 personen kunt aanmelden. Maandag tot en met zaterdag. 

je kunt je inschrijven voor deze cursus op elke ma, di, woe, do, vrijdag en zaterdag van de week.

Meld je je aan met 2 personen, dan kun je er zeker vanuit gaan dat je cursus ook doorgaat. Meld je je alleen aan dan zal ik de datum die we aanhouden voor jou komst, uitzetten op mijn FB pagina. Sluit er iemand bij je aan, dan gaat de cursus door.

Tijden ochtend 09.00-13.00 uur / avond 18.30-22.30 uur De cursus is ten einde als je creatie geheel in klei staat. Ook te volgen als privé cursus met 2 personen. Informeer via de mail.

Dagdeel 2 het verven zal plaatsvinden op de datum die we met elkaar in dagdeel 1 afspreken.

Er is plaats voor 4 personen per datum als bovengenoemde data voor corona zijn vrijgegeven.

Cursus start bij 2.Liever een ander dagdeel / datum? Overleg via de mail wat jou uitkomt. Schrijf je je in per 2 tegelijk dan kan jou cursus zeker doorgaan!

 

 

Privé cursus, 1 op 1? ook dat is mogelijk. Je betaalt voor een cursus 1 op 1 > 95 euro.