VLINDER decoratie Happy Butterfly                2 x dagdeel

Zie je deze geweldig mooie vlinder al shinen in je vensterbak? Of op je site table, kast?

En dan te weten dat je dit helemaal zelf hebt gemaakt? Hoe cool is dat?

Helemaal vrolijk word je van deze prachtige decoratie voor binnen. De vlinder wordt geheel in klei gezet waarna we deze afwerken met mooie kleurpigmenten. Een regenboog aan kleuren is er om te kiezen, mooie bronzers om mee af te werken!

De vlinder is een standaard vorm, te plaatsen in de metalen ring zoals jij dat wilt! Op de foto staat deze schuin geplaatst in de ring maar recht of de andere kant schuin op, kan allemaal.

 

Afmeting ring 39 cm hoog / 29 cm breed. De cursus is opgezet in 2 dagdelen. Juist op deze manier omdat de klei tijd nodig heeft wat uit te harden, het geen het verven in dagdeel 2 ten goede komt.

Leuk om te maken. Genieten van het feit dat je dit nu eens niet ergens in een woonwinkel of tuincentrum hebt gekocht, nee... omdat je het ZELF HEBT GEMAAKT!

Zoals gezegd is deze cursus in 2 dagdelen. Tijdsduur dagdeel 1 ongeveer 3.5 uur (tijd is berekend op 4 uur). Tijdsduur dagdeel 2 is ongeveer 2.5 tot 3 uur.

Totale cursusprijs (frame, vlinder, klei, verfmaterialen, koffie/thee en lekkers bedraagt) 69 euro.

 

Gestart wordt bij 3 aanmelders op dezelfde datum. Max. 6 personen. 

 

Aanmelden? stuur een mail naar julietteschriek@ziggo.nl of stuur een PB als je op FB zit.

 

Data voor dagdeel 1 

deze cursus kun je boeken met een datum naar keuze (indien beschikbaar in mijn agenda) als je met 2 personen kunt aanmelden. Maandag tot en met zaterdag. 

je kunt je inschrijven voor deze cursus op elke ma, di, woe, do, vrijdag en zaterdag van de week.

Meld je je aan met 2 personen, dan kun je er zeker vanuit gaan dat je cursus ook doorgaat. Meld je je alleen aan dan zal ik de datum die we aanhouden voor jou komst, uitzetten op mijn FB pagina. Sluit er iemand bij je aan, dan gaat de cursus door.

Tijd dagdeel 1 ochtend 9.00-13.00 uur / avond 18.45-22.15 u.

Door de week data zijn ook te verschuiven naar een middag als dat beter uitkomt. Tijd middag 13.00-17.00 uur. Voorwaarde voor verschuiven van dagdeel is dat inschrijven met 2 personen maximaal dan nodig is..

 

AANTAL DEELNEMERS: door de week is er plaats voor 4  tot 6 personen.

Op zaterdag is er plaats voor max. 3 personen.