VLINDER decoratie Happy Butterfly                2 x dagdeel

Zie je deze geweldig mooie vlinder al shinen in je vensterbak? Of op je site table, kast?

En dan te weten dat je dit helemaal zelf hebt gemaakt? Hoe cool is dat?

Helemaal vrolijk word je van deze prachtige decoratie voor binnen. De vlinder wordt geheel in klei gezet waarna we deze afwerken met mooie kleurpigmenten. Een regenboog aan kleuren is er om te kiezen, mooie bronzers om mee af te werken!

De vlinder is een standaard vorm, te plaatsen in de metalen ring zoals jij dat wilt! Op de foto staat deze schuin geplaatst in de ring maar recht of de andere kant schuin op, kan allemaal.

 

Afmeting ring 39 cm hoog / 29 cm breed. De cursus is opgezet in 2 dagdelen. Juist op deze manier omdat de klei tijd nodig heeft wat uit te harden, het geen het verven in dagdeel 2 ten goede komt.

Leuk om te maken. Genieten van het feit dat je dit nu eens niet ergens in een woonwinkel of tuincentrum hebt gekocht, nee... omdat je het ZELF HEBT GEMAAKT!

Zoals gezegd is deze cursus in 2 dagdelen. Tijdsduur dagdeel 1 ongeveer 3.5 uur (tijd is berekend op 4 uur). Tijdsduur dagdeel 2 is ongeveer 2.5 tot 3 uur.

Totale cursusprijs (frame, vlinder, klei, verfmaterialen, koffie/thee en lekkers bedraagt) 89 euro.

Bij 3 aanmelders  betaal je een 89 euro maar slechts 85 euro p.p. 

Bij 4 aanmelders of meer betaal je geen 89 euro maar slechts 80 euro p.p.  

 

Gestart wordt bij 2 aanmelders op dezelfde datum. Max. 6 personen. 

 

Aanmelden? stuur een mail naar julietteschriek@ziggo.nl of stuur een PB als je op FB zit.

 

Data voor dagdeel 1 

elke dag ma/di/woe/do/vrij/zaterdag is het mogelijk je in te schrijven voor deze cursus. Samen of met meer. Zaterdag alleen in de ochtend. Door de week dagen ochtend of avond. Dagdeel 2 de datum hiervoor stemmen we dan met elkaar af op dagdeel 1. 

Tussen dagdeel 1 en dagdeel 2 zit ongeveer een week.

Wil je deze cursus samen met iemand volgen, mail mij dan jullie voorkeursdata. Geef 2 of meer opties aan, dan kijk ik in de agenda wat nog mogelijk is. 

 

Tijd dagdeel 1 ochtend 9.00-13.00 uur / avond 18.45-22.15 u.

Door de week data zijn ook te verschuiven naar een middag als dat beter uitkomt. Tijd middag 13.00-17.00 uur. Voorwaarde voor verschuiven van dagdeel is dat inschrijven met 2 personen maximaal dan nodig is..

 

AANTAL DEELNEMERS: door de week is er plaats voor 4  tot 6 personen.

Op zaterdag is er plaats voor max. 3 personen. 

 

update op 20.08.2023AGPR