TUINBOL CURSUS IN 2 DAGDELEN of maak er 2 in een hele dag met lunch

Wil je een keer kennismaken met de klei die ik in mijn atelier gebruik? POWERTEX klei? Doe dan mee met deze leuke cursus.
Deze tuin bol kun je op een stok of metalen pin zetten of neerleggen in de tuin.
 
Je maakt in 2 x 4 uurtjes een prachtige TUIN BOL. Gezellig straks in het voorjaar een mooie eye catcher in je tuin, in een plantenbak op je balkonnetje of waar deze ook maar past.
Weerbestendig en kleurvast. Weer eens wat anders dan iets gekocht in het tuincentrum (wat heel Nederland heeft). De bol heeft een diameter / doorsnede van 15 cm.
Te maken in alle kleuren die je leuk vindt. Je kunt de voorbeelden aanhouden of naar aanleiding van mijn tips zelf een lay out maken en de kleuren veranderen.
Kortom creatieve mogelijkheden genoeg, ben je wat minder zeker over je creatieve "aanleg" dan volg je het voorbeeld.
Wat je ook doet, succes gegarandeerd!
 
 
 

WANNEER?

Data voor HET EERSTE DAGDEEL, te weten: zaterdagochtend 11 maart / maandagochtend 13 maart / vrijdagochtend 17 maart / woensdagochtend 22 maart en daarna weer na Pasen (want met Pasen zijn er andere workshops) donderdagochtend 13 april / zaterdagochtend 15 april / maandagavond 17 april / woensdagavond 19 april / dinsdagavond 25 april.

 

Tijden 09.00-12.00 uur / avonden 18.30-21.30 uur. Uitloop van half uur is mogelijk, net als eerder klaar.

Wil je deze cursus volgen maar de genoemde data komen niet gelegen? Mail even met mij via julietteschriek@ziggo.nl en overleg zelf een datum. Een datum voorstel is mogelijk bij inschrijving van 2 personen.

Dagdeel 2 het verven van de bol >>>> deze datum spreken we met elkaar af in dagdeel 1. DEZE DATUM STAAT DUS NIET VERMELD IN HET OVERZICHT!! Gemiddeld zit hier een week doch uiterlijk 10 dagen tussen. De verf is gelijk droog en je bol is ready to go! Tijdsduur dagdeel 2 is ongeveer 2.5 tot 3 uurtjes.

KOSTEN?

Prijs: 65 euro inclusief koffie/thee/lekkers.  Prijs is exclusief pin/stok.

* wil je er 2 maken? Ook dat is mogelijk. Dan wordt het eerste dagdeel vervangen door een hele dag met lunch. Dagdeel 2 wordt dan 4 uurtjes (eventueel met uitloop van half uur). De prijs 2 bollen cursus voor een hele dag met lunch + half dagdeel kost 149 euro.  

 

AANMELDEN / VRAGEN 

Zijn er vragen?
Je wilt aanmelden? mail naar julietteschriek@ziggo.nl. of gebruik het contactformulier op de website

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

up-date 27.02.2023 all