FOSSIL LADY.. een prachtige DAME (binnendecoratie) 3/4 dag + 1 x los dagdeel

zeg nou zelf.. isn't she beautiful?

Ik heb haar de naam FOSSIL LADY gegeven door haar decoraties. Een super leuke cursus om lekker je eigen ding te kunnen doen. Je eigen lay out bepalen.. hoofddeksel, versiersels* op haar lijf.. het is allemaal aan jou! Ik geef je genoeg handvatten ter inspiratie. Je kunt haar ook maken met een ander hoofdje, (op basis van beschikbaarheid, uit het Powertex assortiment), al dan niet met hoofd/haardecoratie erbij. Zoals je op de foto's ziet, zijn er al mooie variaties de revue gepasseerd. Ga jij deze uitdaging aan? Let wel... je hoeft GEEN ervaring te hebben met boetseren of met Powertex creaties. 

Wil je haar liever maken met een bloemdecoratie of andere versiersels? Ter plaatste laat ik je zien wat er nog meer mogelijk is. Alles past bij haar... Ze is 30 cm hoog en in heel veel kleuren te maken.

Probeer eens iets nieuws! Ervaring niet nodig.

 

Deze dame maken we in een "korte cursus dag ". Dat wil zeggen we starten om 9.30 uur tussendoor krijg je een lekker soepje met broodjes en dan gaan we weer verder tot uiterlijk 14.30 uur.

Deze dame heeft nog een 2e dagdeel nodig voor het verven. Om de siersels de kans te geven mooi uit te harden zit tussen dag 1 en dagdeel 2 gemiddeld 1 week tot maximaal 10 dagen. In het datum overzicht tref je de data aan voor de 1e dag. Het verven, de datum daarvoor spreken we met elkaar af op dag 1.

 

Prijs 98 euro*** all in (inclusief kleine lunch, koffie/thee/lekkers). 

 

*** TIJDELIJK MET KORTING (alleen geldig bij aanmelding van 2 of meer)

 

Om jullie in deze zware financiële tijden toch een beetje tegemoet te komen, is deze cursus tijdelijk met korting te volgen.

Je betaalt in plaats van 98 euro slechts 82,50 euro. 

Deze korting is alleen geldig in de maand januari 2023. 

Geldig op de genoemde data in het bericht of de data die je met mij afspreekt via de mail. Dit geldt voor de data van dag 1 (dagdeel 2 kan net buiten januari vallen maar dat is niet belangrijk). 

 

Aanmelden? Vragen? 

mail naar mij >>> julietteschriek@ziggo.nl / info@creajuul.nl 

 

ge-update 10.11.2022

CURSUS DATA 

Je kunt je aanmelden voor:

Start januari 2023

dinsdag 11 januari / donderdag 12 januari / woensdag 18 januari / maandag 23 januari / woensdag 25 januari / donderdag 26 januari / maandag 30 januari . 

Tijd dagdeel 1 = 9.15-14.30 uur 

Dagdeel 2 > datum hiervoor staat niet ingepland. Deze datum plannen we met elkaar op dag 1 of hebben we eerder overlegd via de mail. Dit kan een ochtend/middag of avond zijn.