DIKKE DAME IN KLEI  met  ZOMER OUTFIT    (bikini, jurkje... )

Prijs all in (materialen, lesgeld, lunch, koffie/thee en lekkers) bedraagt 98 euro.  Liever alleen deze cursus volgen? Dan zijn de kosten 103 euro. 

Aanmelden per omgaande via mail julietteschriek@ziggo.nl

Cursus opzet :

1 hele dag inclusief lunch

1 x dagdeel 4 uurtjes voor het schilderen

 

Jij bepaalt zelf haar looks, wat voeg jij toe aan haar zomerse outfit? Er zijn al vele leuke varianten gemaakt. Door de zithouding kun je haar overal neer "zetten". Ook kan ze buiten zijn. Je kunt haar plaatsen op een muurtje (of vastlijmen tegen omwaaien), laten zitten op een blok hout.. kortom mogelijkheden alom. Ze staat overal ontzettend grappig!

Liever een jurkje aan? Ook dat kan, ik hoor je wensen graag en begeleid je naar het beste resultaat. Gewoon te leuk, ik inspireer je genoeg als je denkt niet zo'n creatief persoon te zijn. Laat je verrassen in de mogelijkheden van jezelf! 

 

Een hele gezellige creatieve dag.. met een heerlijke lunch er tussen in en aan het einde van de dag is je dikke dame geheel in klei en dient het drogingsproces te beginnen. Na ongeveer 1 week (tot max 10 dagen) spreken we weer een datum af om haar in de verf te zetten.

 

Nogmaals.... crea bea zijn is vaak een term die in een hokje is gezet. Iedereen is creatief want allen hebben het gen. Misschien heb je er nooit zoveel mee gedaan om het creatieve deel in je brein te voeden.  Denk je eens in? Wat zou er gebeuren als je dat wel zou doen?

Iedereen is creatief, koken, tuinieren, haken/breien, je huis steeds opnieuw inrichten / decoreren... iedereen heeft wel iets creatiefs!

Je hoeft hier ook geen ervaring te hebben met klei of kleien, verven o.i.d. Je zult verstelt staan wat je allemaal kunt en hoe trots je kunt zijn dat je een creatie als deze hebt gemaakt. Durf jij de uitdaging aan? 

 

Wanneer kun je deze cursus volgen? 

je kunt je inschrijven voor deze cursus op elke ma, di, woe, do, vrijdag en zaterdag van de week.

Meld je je aan met 2 personen, dan kun je er zeker vanuit gaan dat je cursus ook doorgaat. Meld je je alleen aan dan zal ik de datum die we aanhouden voor jou komst, uitzetten op mijn FB pagina. Sluit er iemand bij je aan, dan gaat de cursus door.

Dagdeel 2 kan ook een avond zijn. 

Tijd 9.30-16.30 uur (eindtijd is richtlijn, we zijn klaar als je creatie geheel in klei staat)

 

 Maximaal 4 personen per datum. Gestart wordt bij 2 aanmelders per datum. 

 

LET OP : 

Het 2e dagdeel zijnde het verven, stemmen we met elkaar af op dag 1. Gemiddeld is dit 7 tot max. 10 dagen na de eerste dag. 

Vragen? mail gerust even met mij via julietteschriek@ziggo.nl of mocht je op FB zitten (mijn FB pagina is Crea JUUL) stuur een bericht via messenger. Bellen mag ook altijd op 0611153344