WORKSHOP SCHELPENKRANS MAKEN

gemaakt in 1 dagdeel 

Door dit mooie weer al gauw weer zin in de ZOMER!

Lekker met je voeten in het zand... waar beter dan op het strand? Hou jij ook zo van de zee vooral van schelpen? Geen strandwandeling zonder even naar de grond te kijken en te zoeken naar mooie schatten? Ze zijn bijzonder en fascinerend, schelpen en maken hele reizen langs de kust en in het water.

Een mooie schelpenkrans maken kan binnenkort weer in mijn atelier!

We starten met de basis van een strokrans met een diameter van 30 cm en bekleden deze krans deels met tillandsia en bevestigen vervolgens naar smaak en eigen keuze diverse schelpen op de krans. Er is een ruime keuze te maken uit de diverse schelpen. We lijmen dit met een lijmpistool.

Je kunt de krans hangend of staand maken. Voor een kleine meerprijs kun je bij mij een mooie zwart gespoten metalen standaard mee bestellen, zodat deze ook kan staan.

De krans is eventueel geschikt voor buiten, tenzij geplaatst onder bijvoorbeeld een overkapping o.i.d. waar weersinvloeden niet veel kunnen aanrichten. Vocht is hier natuurlijk de boosdoener van. Hier hebben kransen die buiten gehangen werden, een levensduur van meer dan 1.5 jaar gehad. Natuurlijk kun je 'm in de winter binnen houden en in de zomer naar buiten doen.

De workshop duurt maximaal 4 uurtjes. Er kunnen per datum maximaal 6 personen meedoen. Doe je gezellig mee? Even wat anders aan je hoofd? Aanmelden of vragen? mail naar info@creajuul.nl of naar julietteschriek@ziggo.nl.

 

 

 

 

ge-update 16.6.2022

Prijs:

 

55 euro, inbegrepen zijn: alle schelpen, ondergrond basis, gebruik lijmpistool en patronen, inclusief onbeperkt koffie/thee en lekkers.

Met zwart metalen standaard?

Dan bedraagt de prijs 59,95 euro. Geef bij aanmelding even aan welke variant je wilt gaan maken. Visje dat op de foto staat, krijg je erbij mits op voorradig.

 

Prijs is inclusief onbeperkt koffie/thee/chocolade en koek en alle materialen die nodig zijn je krans mooi te creëren

 

Wanneer:

dinsdagavond 5 juli / zaterdag 9 juli  OF ......

gedurende de maanden juli en augustus is het mogelijk deze cursus te volgen. Start vanaf 2 personen. Geef via de mail aan wanneer je zou willen komen... als er plaats is in mijn agenda kun je deze cursus dan volgen. Meerdere opties in jouw agenda aangeven is handig.  Je kunt komen van maandag tot en met zaterdag. Door de week ochtend of avond. Zaterdag alleen de ochtend.

Tijden 09.00-13.00 uur / 18.30-22.30 uur We stoppen als je krans geheel klaar is.

 

Wil je aanschuiven voor deze gezellige workshop? Laat het me weten door te mailen naar julietteschriek@ziggo.nl