VOGELVOEDERHUISJES (3 stuks) beschilderen workshop 3 uurtjes

 

Wat gaan we doen?

Deze grappige voederhuisjes zijn er in 2 uitvoeringen.

Uitvoering "EI" en uitvoering "THEEPOTJE".

We gaan deze beschilderen met acrylverf en eventueel acryl stift. Je krijgt van mij 3 voederhuisjes om te beschilderen. Dan heb je een leuk setje bij elkaar en kun je tijdens het beschilderen van het ene naar het andere huisje. Soms moet er iets drogen en dan is het fijn om dan aan een andere te kunnen werken. Je kiest deze ter plaatse uit of je geeft bij aanmelding aan welke je voorkeur heeft. 

Ze zijn ongeveer 12 cm hoog en 12 cm breed. De zoetjes zijn van het merk J...o, dit vermeldt ik er even bij omdat niet alle zoetjes houders dezelfde grootte hebben.

 

TIPS

Zorg ervoor dat je deze voederhuisjes aan een stevige draad of touwtje hangt. En dat als dit een flexibel touwtje is, een windvlaag ervoor zorgt dat je huisje ergens tegenaan komt. 

Advies is wel > bij weersverandering in storm, extreme kou of vorst, binnenhalen. 

 

 

Kosten workshop

Om deze laagdrempelig te houden, het ook gaat om de gezelligheid is deze workshop laag geprijsd. 

Zoals gezegd je maakt 3 voederhuisjes, ter plekke uit te kiezen (of geef aan welke je zou willen). Prijs is inclusief gebruik van acrylverf/stiften/kwasten/vernis (mee naar huis), exclusief ophangdraad, inclusief onbeperkt koffie/thee en lekkers.

Tijdsduur 3 uurtjes. 

Prijs 39 euro all in pp. Aanmelden doe je door te mailen naar julietteschriek@ziggo.nl of naar info@creajuul.nl. 

Je ontvangt van mij dezelfde dag nog een reactie terug. Wees je ervan bewust dat je minimaal 7 dagen voor de aanvangsdatum van de workshop aanmeldt. 

Buiten hangen....

 

De bedoeling is natuurlijk dat deze buiten kunnen hangen. Ik hoef je natuurlijk niet uit te leggen dat als je in het bezit bent van een overkapping in je tuin, deze de beste plek heeft. Het blijft gebakken keramiek en ook gevoelig voor zaken als kou/vorst/ storm.

 

Omdat we deze dan nu al kunnen maken, starten we in een jaargetijde dat dit nog niet aan de orde is maar dat de vogeltjes al wel wat kunnen snoepen. 

Ik kan je ook geen garantie geven op de levensduur van dit product!

Je krijgt van mij vernis mee zodat je thuis de huisjes 2 of 3 keer kunt aflakken. Deze vernis krijg je van mij zonder kwast(je). 

Na goede droging kun je deze buiten ophangen. Zie verder ook onder TIPS.

Workshop data 

dinsdagochtend 10 januari / woensdagochtend 18 januari / donderdagavond 26 januari / maandagavond 30 januari. 

 

Tijden ochtend 9.15-12.15 uur / avond 19.00-22.00 uur.

 

ZORG ERVOOR DAT JE AANMELDT MINIMAAL 7 DAGEN VOOR DE WORKSHOPDATUM NAAR KEUZE IVM LEVERING VAN DE HUISJES. IK HOU HIER NIET HEEL VEEL VAN IN VOORRAAD. OP = OP!

De workshop gaat door als er 2 aanmelders op een datum staan. Max. aantal deelnemers per datum = 6 p.