MOZAIEKEN diverse mogelijkheden

JA HOOR WE GAAN WEER MOZAIEKEN

Ik heb vaak cursisten die kampen met problemen aan de handen. Het knippen van mozaïek tegels/plaatjes is voor hen dan ook geen doen... (net als voor mij eigenlijk!).Maar.... je kunt zoveel leuke dingen met mozaïek doen zonder daarbij een tang te hoeven gebruiken!

DE OPLOSSING... SIER MOZAÏEK! oftewel mozaïek in voorgevormde vormen.

Geweldig leuk en zoveel keuze! De getoonde foto's geven je een indruk wat er zoals gemaakt is en te maken valt. Er zijn vele kleurtjes en vormen sier mozaïek, dus.. be inspired!

Make your own design!

Blij je te kunnen mededelen dat vanaf eind juni weer gestart gaat worden met de MOZAÏEK WORKSHOPS (UITSLUITEND SIER MOZAÏEK DUS).

 

 

de hoogte van de uil is 29 cm hoog, 20 cm breed

Er is een keuze te maken uit:

* een vlinder (binnen of buiten)

* een bol diameter 14 of 20 cm (voor buiten)  Bol 20 cm + 3.50 euro

* een uil (binnen of buiten)

De foto's geven je een impressie van de gemaakte creaties bij mij in het atelier. Bij de uil en vlinder wordt gebruik gemaakt van een MDF ondergrond. Deze kan mits van de muur geplaatst (met tussenruimte dus) en aan de achterkant behandeld met vernis, een periode buiten gehangen worden. Uiteraard met extreme weersomstandigheden zoals vorst en strenge winters, binnen te halen (geldt ook voor de bol).

 

 

Prijzen: voor alle voorwerpen geldt dezelfde prijs namelijk 52,50 euro!! Ongeacht welke mozaïek je hiervoor gebruikt. Er is een ruime keuze in vormen en kleuren. Inclusief onbeperkt koffie/thee/lekkers.

DEZE PRIJS IS exclusief HET VOEGEN!!!! Ik leg je uit hoe voegen in zijn werk gaat. Je krijgt er een beschrijving op papier bij inclusief het voegsel. Wil je liever dat ik het voor je doe dan reken ik daar 5 euro extra voor. Je kunt je werk dan een ongeveer een week later ophalen of mocht je binnen een straal van 10 km van mijn atelier zitten, dan breng ik het bij je langs.

 

Data: woensdagochtend 13 juli / donderdagavond 14 juli / dinsdagochtend 19 juli ( 1 x gereserveerd) / vrijdagochtend 22 juli / dinsdagavond 26 juli / woensdagochtend 3 augustus / zaterdagochtend 6 augustus / zaterdagochtend 13 augustus / donderdagochtend 18 augustus. 

Tijden: 09.00-13.00 uur / 18.30-22.30 uur. Uitloop in tijd is altijd mogelijk, net als eerder klaar. Afhankelijk van een ieders werktempo is de tijd om als je werkstuk af is.

Aanmelden via mail julietteschriek@ziggo.nl. Geef even aan wat je wilt maken...

Ik start als ik 2 aanmelders heb staan voor dezelfde datum. Echter maximaal 6 personen per datum!

ge-update 3 juli 2022