DOT PAINTING GEKKO    4 uurtjes 

 

We gaan de gekko met verschillende dot painting mogelijkheden in een mooi patroon zetten. Laat je verrassen hoe leuk dat kan worden! Je krijgt van mij tips en handvatten en daarna zelf aan de slag.

Alvorens te starten op de gekko zelf maken we op een zwart vel papier enige dot painting creaties zodat je een beetje weet hoe het voelt en wat kan. Daarna kun je starten op je gekko. De basis van gekko is zwart (geschilderd door mij). Wil je liever starten op een andere kleur ondergrond, let me know bij het inschrijven. Je kunt het beste een donkere ondergrond hebben, zwart, bruin, donkerblauw omdat dit de mooiste dimensie geeft aan de kleuren die je erop zet. Daarbij zijn deze kleuren met bijna alle andere kleuren te combineren.

Het is niet handig om dit tijdens de workshop zelf te doen, daarom doe ik dit vooraf voor jou. Dus vergeet niet bij aanmelden aan te geven welke ondergrond kleur je wenst.

Je "verliest" jezelf al gauw in dit verhaal. Voor je het weet zijn er zo weer een paar uurtjes verstreken. 

Zo leuk om te doen! 

 

 

 

Enfin... hoe gaat deze workshop in zijn werk?

Aanvang 9.00 of 18.30 uur. Start met koffie/thee/lekkers en een uitleg.  Na wat zelf tests op papier aan de slag met je gekko. De workshop is ten einde om 13.00 uur. 

Omdat je vooraf niet goed kunt inschatten hoe lang iedereen bezig is, is het mogelijk dat er een uitloop van een half uur is. Ook korter klaar kan een optie zijn. Gelieve hiermee rekening te houden. 

Je kunt tijdens de workshop onbeperkt koffie/thee en lekkers nuttigen. 

 

De gekko is gemaakt van gebakken keramiek klei van een zeer goede kwaliteit. De afmetingen zijn: 27 cm lang, 17 cm breed. Deze kan in de zomer ook buiten hangen (tot het niet vriest). Je krijgt van mij een los potje vernis mee om je gekko na een aantal dagen te kunnen vernissen (excl. kwast).

 

Gestart wordt bij 2 deelnemers op dezelfde datum, tot maximaal 6 personen. Grotere groepjes vooraf overleg via mail of telefoon (0611153344).

 

 

 

 

 

Kosten workshop

bedraagt 39,50 euro, dit is inclusief :

* een mooie keramiek gebakken gekko

* gebruik van acrylverf / dot painting verf

* gebruik van dot painting tools en kwasten

* onbeperkt koffie/thee, chocolade en koek

* tinnetje met vernis (excl.kwast) 

 

 

Wanneer te volgen?

Deze workshop start weer vanaf januari komend jaar.

Deze wordt zowel in een ochtend als avond ingepland. Je kunt inschrijven op onderstaande data of een andere datum (overleg via de mail) als deze je niet schikken. Je bent welkom van maandag tot en met zaterdag, wekelijks. 

 

Data waaruit een keuze gemaakt kan worden zijn:

zaterdagochtend 7 januari / woensdagavond 11 januari / donderdagavond 19 januari / dinsdagavond 24 januari / donderdagochtend 26 januari / woensdagavond 1 februari / zaterdagochtend 4 februari. 

 

tijden ochtend 9.00-13.00 uur

tijden avond 18.30-22.30 uur

 

Afhankelijk van ieders werktempo kan het zijn dat er een kleine uitloop in tijd is of zelfs eerder klaar. Dat is vooraf niet in te schatten. Gelieve hier rekening mee te houden. 

 

Aanmelden

Wil je aanmelden voor deze workshop? Mail je gegevens dan door naar julietteschriek@ziggo.nl.

Geef tevens aan welke ondergrond kleur je wenst.