DOT PAINTING GEKKO    >>>>  hele dag inclusief lunch 

 

We gaan de gekko met verschillende dot painting mogelijkheden in een mooi patroon zetten. Laat je verrassen hoe leuk dat kan worden! Je krijgt van mij tips en handvatten en daarna zelf aan de slag.

Alvorens te starten op de gekko zelf maken we op een zwart vel papier enige dot painting creaties zodat je een beetje weet hoe het voelt en wat kan. Daarna kun je starten op je gekko. De basis van gekko is zwart (geschilderd door mij). Wil je liever starten op een andere ondergrond, let me know bij het inschrijven. Je kunt het beste een donkere ondergrond hebben, zwart, bruin, donkerblauw omdat dit de mooiste dimensie geeft aan de kleuren die je erop zet. Daarbij zijn deze kleuren met bijna alle andere kleuren te combineren.

Het is niet handig om dit tijdens de workshop zelf te doen, daarom doe ik dit vooraf voor jou. Dus vergeet niet bij aanmelden aan te geven welke ondergrond kleur je wenst.

Je "verliest" jezelf al gauw in dit verhaal. Voor je het weet zijn er zo weer een paar uurtjes verstreken. Daarom heb ik deze workshop alleen opgezet voor overdag. Vanwege het feit dat we dan ook tegen het middaguur lopen en misschien wat knorrende magen krijgen, is er een lunch hierbij inbegrepen. Het zou zonde zijn als je in tijdnood komt en daardoor je werk zou moeten afraffelen. Lijkt me nou net niet de bedoeling.  

 

 

 

Enfin... hoe gaat deze workshop in zijn werk?

Aanvang 9.30 uur Start met koffie/thee/lekkers en een uitleg.  Na wat zelf tests op papier aan de slag met je gekko Tussendoor nemen we een kleine pauze voor het nuttigen van een soepje en broodjes.

Rond 16.00 uur einde workshop. Omdat je vooraf niet goed kunt inschatten hoe lang iedereen bezig is, is het mogelijk dat er een uitloop van een half uur is. Ook korter klaar kan een optie zijn. Gelieve hiermee rekening te houden. 

 

De gekko is gemaakt van gebakken keramiek klei van een zeer goede kwaliteit. De afmetingen zijn: 27 cm lang, 17 cm breed. Deze kan in de zomer ook buiten hangen. Je krijgt van mij een los potje vernis mee om je gekko na een aantal dagen te kunnen vernissen (excl. kwast).

 

Gestart wordt bij 2 deelnemers op dezelfde datum, tot maximaal 6 personen. Grotere groepjes vooraf overleg via mail of telefoon (0611153344).

 

 

 

 

 

Kosten workshop

bedraagt 75 euro, dit is inclusief :

* een mooie keramiek gebakken gekko

* gebruik van acrylverf / dot painting verf

* gebruik van dot painting tools en kwasten

* lunch met soepje en broodjes

* onbeperkt koffie/thee, chocolade en koek

 

 

Wanneer te volgen?

Deze workshop kun je de hele zomer volgen. 

Gestart wordt vanaf eind juni. Overleg via de mail (julietteschriek@ziggo.nl) met mij voor data.

Je kunt inschrijven vanaf 2 personen tot maximaal 6 personen. 

 

Deze workshop wordt gegeven van maandag tot en met zaterdag. 

 

Het is mogelijk dat de een zich opgeeft voor de gekko met dot painting techniek en de ander voor het "gewoon" beschilderen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je aanmelden voor deze workshop? Mail je gegevens dan door naar julietteschriek@ziggo.nl.

Geef tevens aan welke ondergrond kleur je wenst.