BETONVOGELTJES (5 stuks) cursus 2 losse dagdelen

 

Deze leuke vogeltjes zijn een ware aanwinst voor je tuin of balkon.

De vogeltjes maak je zelf met behulp van mijn aanwijzingen. Gemaakt met beton klei. Een heel andere soort klei dan waar ik normaal gesproken mee werk (powertex klei). Deze klei is zachter, makkelijker te vormen. Heel geschikt als je moeite hebt met kleien door "lastige" handen, zoals ik ook heb. 

Ook deze klei dient eerst uit te harden, in dit geval 24 uur. Daarna is deze overschilder baar met acrylverf. Deze vogeltjes kunnen zowel binnen als buiten staan. In dit foto voorbeeld zijn ze in 3 kleuren blauw geschilderd. Ze zijn van oorsprong grijs als je ze in de klei hebt staan. Elke kleur is denkbaar. Ik laat het je graag allemaal zien. 

 

De cursus is opgezet in 2 losse dagdelen. Data voor dagdeel 1 treft je in de kolom hiernaast aan. Dagdeel 2 is het verven. Daarvoor spreken we met elkaar een nieuwe datum af. Omdat de droogtijd maar 24 uur is, kan er tussen dagdeel 1 en 2 soms ook een dag tot maximaal 7 dagen zitten. Hou hier in je planning rekening mee. Dagdeel 2 kan net als dagdeel 1 een ochtend of avond zijn. 

 

 

 

Je krijgt in deze cursus de gelegenheid om 5 vogeltjes te maken.

Standaard is bij de prijs inbegrepen een tak uit mijn assortiment. Wil je liever de vogeltjes los meenemen en zelf ergens op bevestigen? Ook dat kan. Ze hebben een gaatje aan de onderkant en met behulp van een spijker zijn ze overal op te monteren (eventueel ook te lijmen).

Deze tak is niet gemonteerd aan of op een frame.

 

Je kunt de vogeltjes nog een extra bescherm (lak)laagje geven door ze later zelf te vernissen. Dit is niet perse nodig, acrylverf is geschikt voor buiten. Maar persoonlijk vind ik een extra beschermlaagje helemaal prima. Hierin is in de cursusprijs geen rekening gehouden. Bij de action zijn diverse vernisjes te koop die voor dit doel kunnen dienen. Let alleen op dat het wel geschikt moet zijn voor acrylverf.  Wil je van mij vernis meenemen dan kan dat. Je kunt bij mij voor 3,50 euro een klein potje kopen. 

 

De prijs voor deze cursus bedraagt 95 euro all in. 

All in betekent, lesgeld voor dagdeel 1 en 2, gebruik van beton klei en gebruik gereedschap, basis onderdelen voor het maken van de vogeltjes, afwerk materiaal als acrylverf. Uiteraard ook onbeperkt koffie/thee en lekkers tijdens beide dagdelen. 

Neem je de vogeltjes zelf mee en maak je geen gebruik van mijn tak, dan kost de cursus 90 euro. 

 

 

Data voor het volgen van deze cursus (dagdeel 1):

deze cursus start na mijn vakantie (vak 2-24 juni).

maandagochtend 26 juni / dinsdagochtend 27 juni / woensdagochtend 28 juni / donderdagochtend 29 + avond 29 juni / zaterdagochtend 1 juli / maandagavond 3 juli / dinsdagavond 4 juli.

Omdat ik op dit moment wacht op een operatie en de datum nog niet bekend is plan ik even niet verder. Denk eraan dat je ook een dagdeel 2 vervullen "moet". Deze zal plaatsvinden voor 8 juli a.s. 

Als ik meer info heb over de datum van mijn operatie, pas ik dit bericht hierop aan. 

 

Tijden ochtend 9.00-13.00 uur / avond 18.30-22.30 uur.

Uitloop in tijd van maximaal een half uur kan mogelijk zijn, net als eerder klaar. We stoppen als iedereen 5 vogeltjes heeft gemaakt. 

 

 

Aanmelden? Vragen?

mail me even via info@creajuul.nl of julietteschriek@ziggo.nl .

Je ontvangt van mij doorgaans binnen 24 uur een reactie. Mocht dat niet zo zijn, mail dan even naar mijn privé mail julietteschriek@ziggo.nl