BEELDJES BESCHILDEREN WORKSHOP à 4 UURTJES

 

In deze workshop zijn er diverse beeldjes te beschilderen. Je krijgt hiervoor ruim de tijd. JE HOEFT NIET HANDIG TE ZIJN MET SCHILDEREN OF KUNNEN SCHILDEREN! Nee echt niet, ik geef je tips hoe je dit het mooiste kunt doen! En ik garandeer je : geslaagd! 

 

De workshop duurt 4 uurtjes, zijnde een ochtend of een avond.

We gaan schilderen met acrylverf en acrylverf stiften. De stiften zijn handig om leuke details te maken of moeilijke plekjes te kunnen beschilderen.

 

Alle WELCOME bordjes zijn oven gebakken keramiek van hoogwaardige kwaliteit. Deze hebben een 3D uiterlijk, dat wil zeggen dat ze niet geheel plat zijn. Deze kunnen buiten hangen maar haal ze met extreem winterweer of hoge vorst temperaturen voor de zekerheid naar binnen. 

Je krijgt aan het einde van de workshop van mij een buisje met vernis mee (mat of glans). Hiermee kun je je creatie na ongeveer 1 week in de lak zetten. Dan is deze beter beschermt als je 'm buiten plaatst. Maar ook geeft de vernis een mooie finishing touch aan je werk.

 

De nana / dikke dame beeldjes zijn gemaakt van gegoten gips en kunnen alleen binnen staan. 

 

Een gezellige ochtend of avond en een leuk resultaat mee naar huis.

 

WELCOME BORDJE KAT MET MUIS    voorbeeld in kleur 

afmeting 18 x 20 cm 

 

WELCOME BORDJE HOND               voorbeeld in kleur 

afmeting 16 x 21 cm 

WELCOME  BORDJE MET VOGELTJES                   onbeschilderd

afmeting 19 x 20 cm 

 

De workshop kosten voor het beschilderen van een WELCOME BORDJE bedraagt 43,50 euro. 

 

WANNEER is DEZE WORKSHOP TE VOLGEN?

Hiervoor kun je inschrijven op:

woensdagochtend en avond 15 februari / maandagochtend 20 februari / dinsdagavond 21 februari / donderdagavond 23 februari / woensdagochtend 1 maart / vrijdagochtend 3 maart / zaterdagochtend 4 maart / woensdagavond 8 maart.  Tijd ochtend 9.00-13.00 uur  /  avond 18.30-22.30 uur.

Tijden zijn richtlijn, eerder klaar of een kleine uitloop is altijd mogelijk, gelieve hiermee rekening te houden.  Liever een ander dagdeel? Je kunt je met 2 of meer aanmelden? Mail me! 

Wil je meedoen? Mail mij dan via julietteschriek@ziggo.nl .

Geef aan in de mail welke datum je voorkeur heeft en welk bordje je graag wilt doen.

 

* per datum maximaal 4 personen (grotere aantallen graag even via de mail voor overleg) of naar gelang de voorraad is. Wacht niet te lang met je aan te melden. Vol = Vol en op = op.