BEELDJES BESCHILDEREN WORKSHOP à 4 UURTJES

 

In deze workshop zijn er diverse beeldjes te beschilderen. Je krijgt hiervoor ruim de tijd. JE HOEFT NIET HANDIG TE ZIJN MET SCHILDEREN OF KUNNEN SCHILDEREN! Nee echt niet, ik geef je tips hoe je dit het mooiste kunt doen! En ik garandeer je : geslaagd! 

 

De workshop duurt 4 uurtjes, zijnde een ochtend of een avond.

We gaan schilderen met acrylverf en acrylverf stiften. De stiften zijn handig om leuke details te maken of moeilijke plekjes te kunnen beschilderen.

 

Alle WELCOME bordjes zijn oven gebakken keramiek van hoogwaardige kwaliteit. Deze hebben een 3D uiterlijk, dat wil zeggen dat ze niet geheel plat zijn. Deze kunnen buiten hangen maar haal ze met extreem winterweer of hoge vorst temperaturen voor de zekerheid naar binnen. 

Je krijgt aan het einde van de workshop van mij een buisje met vernis mee (mat of glans). Hiermee kun je je creatie na ongeveer 1 week in de lak zetten. Dan is deze beter beschermt als je 'm buiten plaatst. Maar ook geeft de vernis een mooie finishing touch aan je werk.

 

Een gezellige ochtend of avond en een leuk resultaat mee naar huis.

 

WELCOME BORDJE KAT MET MUIS    voorbeeld in kleur 

afmeting 18 x 20 cm 

 

WELCOME BORDJE HOND               voorbeeld in kleur 

afmeting 16 x 21 cm 

WELCOME  BORDJE MET VOGELTJES                   onbeschilderd

afmeting 19 x 20 cm 

 

De workshop kosten voor het beschilderen van een WELCOME BORDJE of gekko bedragen 43,50 euro. Het kan voorkomen dat je voor de gekko net iets meer tijd nodig hebt. Deze tijd is inbegrepen tot maximaal 45 minuten na eindtijd. Degene die bij de groep zijn aangeschoven en hun bordje klaar hebben, kunnen dan naar huis. Ieder heeft een half uur uitloop bij in begrepen.

All in : gebruik kwasten, acrylverf, bordje of gekko, koffie/thee/lekkers en uiteraard advies op maat. 

 

WANNEER is DEZE WORKSHOP TE VOLGEN?

Hiervoor kun je inschrijven op:

dinsdagavond 21 februari / donderdagavond 23 februari / woensdagochtend 1 maart / vrijdagochtend 3 maart / zaterdagochtend 4 maart / woensdagavond 8 maart. 

Tijd ochtend 9.00-13.00 uur  /  avond 18.30-22.30 uur. Je kunt ook zelf een datum doorgeven mits je met 2 p of meer voor die data kunt aanmelden. 

Tijden zijn richtlijn, eerder klaar of een kleine uitloop is altijd mogelijk, gelieve hiermee rekening te houden. 

Wil je meedoen? Mail mij dan via julietteschriek@ziggo.nl .

Geef aan in de mail welke datum je voorkeur heeft en welk bordje je graag wilt doen.

 

* per datum maximaal 4 personen (grotere aantallen graag even via de mail voor overleg) of naar gelang de voorraad is. Wacht niet te lang met je aan te melden. Vol = Vol en op = op.