ZOMERSE SCHELPENKRANS MAKEN workshop 4 uurtjes

                                                                                                       

                                                                                      ***** ZOMER KRIEBELS ******

Kom jij ook al een beetje in de vakantie stemming! Nou ik wel! Daarom deze leuke workshop in de zomermaand. We starten deze voor een periode van slechts 3 weken! Dus... altijd al eentje willen maken? Dit is je kans!

Je kunt je plekje nu al reserveren voor deze leuke workshop. Je maakt deze mooie krans met behulp van een lijmpistool op een mooie ronde krans met een diameter van 30 cm. Deze omwikkel ik vooraf voor jou met juteband. Zo heeft hij ook aan de niet gelijmde kant een mooie afwerking.

Je kunt uit een heel breed scala van prachtige schelpen je krans maken. We voegen ook tillandsia toe, dit geeft een leuk speels uiterlijk aan je krans. Natuurlijk ontbreken ook de zeesterretjes niet.

 

Je maakt deze prachtige krans voor 69 euro all in. Wil je deze krans bevestigen op een zwarte metalen standaard met pin, dan kun je deze bij mij kopen. Prijs hiervoor bedraagt 9.50 euro.

 

WANNEER?

maandagochtend 3 juli / maandagavond 3 juli / dinsdagavond 4 juli / woensdagavond 5 juli / donderdagavond 6 juli / vrijdagochtend 7 juli / zaterdagochtend 8 juli / maandagavond 10 juli / dinsdagochtend 11 juli.

Gestart wordt als er 3 personen (of meer) staan ingeschreven op dezelfde datum. Gezellig met je buurvrouw(en), vriendin(nen), wandelclubje, familie!

Tijden ochtend 9.30-12.30 uur / 19.00-22.00 uur.

 

Getoonde foto's zijn voorbeelden. Er is een heel ruim aanbod aan schelpen in alle kleuren en maten. 

 

TIP VAN JUUL 

Vaak wordt de vraag gesteld of deze krans ook buiten kan hangen. Het antwoord is ja... maar.....

Omdat de ondergrond is van een strobasis is vocht een "bedreigende factor". Door jute wordt deze wel beschermd maar ook jute vindt vocht niet leuk.

De meest gemaakte fout bij het ophangen buiten is dat men de creatie strak op een muur of schutting hangt. Dan kan er geen ventilatie achter het object plaatsvinden en zal het door regen en vocht gaan rotten.

Een oplossing hiervoor is door een klosje hout o.i.d. achter het te plaatsen element te bevestigen waardoor het ten alle tijden weer kan drogen. Hierdoor zal de levensduur zeker verlengt kunnen worden.

Een beste plek voor een creatie als deze is onder een beschutte plek waar dit niet volop in de regen komt te hangen. 

Met de pin erbij kun je krans ook neerzetten. En dat is natuurlijk weer leuk voor binnen in de vensterbank, op tafel.... 

 

 

INSCHRIJVEN/AANMELDEN

Wil je meedoen... mail mij dan even via julietteschriek@ziggo.nl 

Vertel me wanneer je wilt komen, met hoeveel personen en of je de krans met of zonder pin wilt gaan maken. 

Je ontvangt van mij dan een mail reactie terug. 

Tot gauw!