MOZAIEKEN diverse mogelijkheden

JA HOOR WE GAAN WEER MOZAIEKEN

Ik heb vaak cursisten die kampen met problemen aan de handen. Het knippen van mozaïek tegels/plaatjes is voor hen dan ook geen doen... (net als voor mij eigenlijk!).Maar.... je kunt zoveel leuke dingen met mozaïek doen zonder daarbij een tang te hoeven gebruiken!

DE OPLOSSING... SIER MOZAÏEK! oftewel mozaïek in voorgevormde vormen.

Geweldig leuk en zoveel keuze! De getoonde foto's geven je een indruk wat er zoals gemaakt is en te maken valt. Er zijn vele kleurtjes en vormen sier mozaïek, dus.. be inspired!

Make your own design!

Blij je te kunnen mededelen dat vanaf eind juni weer gestart gaat worden met de MOZAÏEK WORKSHOPS (UITSLUITEND SIER MOZAÏEK DUS).

 

 

de hoogte van de uil is 29 cm hoog, 20 cm breed

Er is een keuze te maken uit:

a)  een vlinder mdf (binnen of buiten)*

b) een bol styropor diameter 15 centimeter (volle bol)  

c) een hart mdf

d) een uil mdf (binnen of buiten) *

e) vis mdf 15x12 cm (geen voorbeeld foto beschikbaar)

 

BELANGRIJK

* een decoratie waarbij vermeldt staat binnen of buiten, wordt vooraf door mij geprepareerd door deze in houtlijm te zetten (de niet werkbare kant). Je werkt namelijk met een MDF ondergrond. Hierdoor kan vocht lastiger in het MDF trekken. Later kun je zelf ervoor kiezen de achterkant nog eens in een vernis te zetten. Altijd belangrijk bij decoraties die je op een muur / schutting o.i.d. hangt, zorg voor ventilatie achter het geheel. Dus nooit plat op de muur/schutting. Dan kan het vocht niet weg en zal het zeker een hele korte levensduur hebben. Hierop wordt dus ook geen garantie gegeven. 

 

De bol op de foto getoond is een massieve piepschuim bol van 15 cm doorsnede. We maken vooraf een gat in de bol waaromheen je je mozaïek werk maakt. Zelf kun je er dan een draadeind (verkrijgbaar bij bouwmarkten) of een houten stok in steken. De bol kun je ook decoratief in je border leggen. 

 

De foto's geven je een impressie van de gemaakte creaties bij mij in het atelier. Bij de uil en vlinder wordt gebruik gemaakt van een MDF ondergrond. Deze kan mits van de muur geplaatst (met tussenruimte dus) en aan de achterkant behandeld met vernis, een periode buiten gehangen worden. Uiteraard met extreme weersomstandigheden zoals vorst en strenge winters, binnen te halen (geldt ook voor de bol).

 

 

Prijzen: 

helaas zijn de prijzen voor sier mozaïek explosief gestegen. Hetgeen voor mij een prijsverhoging voor deze workshop noodzakelijk maakt. Maar nog steeds een stuk goedkoper als dat je alles zelf zou moeten aanschaffen. En de keuze is reuze!

 

Voor alle voorwerpen geldt dezelfde prijs namelijk 69 euro, inclusief voegsel !! Ongeacht welke mozaïek je hiervoor gebruikt. Er is een ruime keuze in vormen en kleuren.

Uiteraard ook inclusief onbeperkt koffie/thee/lekkers.

 

Aansluitend lekker lunchen (na een ochtend sessie) ook dat kan. Voor 12,50 euro pp kun je genieten van een lekkere lunch. Indien gewenst en bij mooi weer, buiten!

 

DE PRIJS IS exclusief HET VOEGEN!!!! Ik leg je uit hoe voegen in zijn werk gaat. Je krijgt er een beschrijving op papier bij inclusief het voegsel. Wil je liever dat ik het voor je doe dan reken ik daar 5 euro extra voor. Je kunt je werk dan een ongeveer een week later ophalen of mocht je binnen een straal van 10 km van mijn atelier zitten, dan breng ik het bij je langs.

 

WANNEER?
DEZE WORKSHOP ZAL SLECHTS ENKELE WEKEN GEGEVEN WORDEN (dit ivm operatie die ik onderga medio juli)

 

maandagochtend 26 juni / maandagavond 26 juni / dinsdagavond 27 juni / woensdagochtend 28 juni / donderdagavond 29 juni / zaterdagochtend 1 juli / maandagochtend 3 juli / dinsdagochtend 4 juli / woensdagavond 5 juli / vrijdagochtend 7 juli / zaterdagochtend 8 juli / maandagavond 10 juli.

 

Liever een ander dagdeel of andere datum? Je komt met minimaal 2 personen? Overleg via de mail voor open agenda opties. 

Tijden: 09.00-13.00 uur / 18.30-22.30 uur. Uitloop in tijd is altijd mogelijk, net als eerder klaar. Afhankelijk van een ieders werktempo is de tijd om als je werkstuk af is.

Aanmelden via mail julietteschriek@ziggo.nl. Geef even aan wat je wilt maken...

Ik start als ik 2 aanmelders heb staan voor dezelfde datum. Echter maximaal 6 personen per datum!

ge-update 11.05.2023