MY LITTLE FRIENDS vogeltjes op frame

In deze cursus maken we op een frame en boomstam (laatstgenoemde telkens variërend voor wat betreft uiterlijk, ter plaatse te kiezen) een creatie met allemaal gezellige vogeltjes. Er zitten 4 vogeltjes op de boomstam en 2 vogeltjes beneden. Maar je mag ook 5 vogeltjes op de tak maken en 1 beneden.

Je krijgt tot de lunch de gelegenheid de vogeltjes te maken. Dat wil zeggen de basis (wordt je uitgebreid uitgelegd / voorgedaan) en het bekleden / afwerken met Powertex klei. Voor de een zal dat 6 vogeltjes zijn voor de ander wellicht 5. Dit is mede afhankelijk van een ieders werktempo. Het lukt een ieder altijd om 4 vogeltjes af te krijgen.

De vogeltjes op de tak zijn per vogeltje verschillend van formaat. Lukt het om vogel 5 en/of 6 te maken, kies je zelf het formaat dat je passend vindt bij je creatie.

Na te hebben genoten van een lekkere lunch, worden de vogeltjes in de verf gezet en op het frame gemonteerd en is je creatie klaar om mee naar huis te gaan. Dan heeft deze creatie nog wel een aantal weken nodig om compleet uit te harden. Deze creatie is dan ook geschikt om buiten neer te zetten. Ook in de winterperiode.

De cursus duurt de gehele dag en aan het einde van de dag is je creatie READY TO GO!

 

De prijs voor deze hele dag, inclusief koffie/thee/lekkers, LUNCH EN ALLE materialen/frame etc. bedraagt 87,50 euro.

 

Data:

vrijdag 28 augustus / dinsdag 8 september / zaterdag 19 september / maandag 28 september / woensdag 7 oktober / zaterdag 10 oktober / donderdag 22 oktober.  

Tijd van 9.15- ongeveer 17.00 uur

 

**** CORONA ***

Reserveren is nu mogelijk. Blijkt dat door corona maatregelen de gekozen datum nog niet haalbaar is, dan kun je kosteloos verplaatsen naar een andere datum. Verplaatsen voor deze reden heeft geen kosten.

 

Komen deze data je niet uit? Bij Crea JUUL kun je ook zelf een datum voorstel doen (per mail). Ik start bij 2 inschrijvingen.

Je meldt je aan door te mailen naar info@creajuul.nl