Two BIRDS op een prachtige bol 25 cm doorsnede

CREATIE MET GEZELLIGE VOGELTJES                                 GESCHIKT VOOR BUITEN (OF BINNEN)                          GEMAAKT IN 2 DELEN (lees meer)

 

Two birds......op een prachtige grote bol! (bol heeft doorsnede van 25 cm). Deze mooie creatie met vogeltjes zullen super leuk staan in de tuin of balkon.

En nog leuker, jij maakt dit helemaal zelf!

 

De kleuren op de foto kunnen nagemaakt worden maar ook een geheel eigen kleurcompositie is mogelijk. Er zijn vele poeder verven waarmee je aan de slag kunt.

Ook de decoratie op de bol ben je helemaal vrij in. Genoeg handvatten om er een prachtig geheel van te maken.

Maar we beginnen natuurlijk met de vogeltjes!

Ook deze maak je helemaal zelf. Deze creatie is een combinatie van powertex klei en powertex 3 D klei (deze klei geeft barstjes als het droogt).

 

Deze creatie maken we in een ruime dag waarbij je tussendoor ook nog geniet van een lekkere lunch. We beginnen om 9.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.

De dag is ten einde als je creatie in de basis staat. Tijd is daarom ook een leidraad, de cursus kan ook eerder of iets later klaar zijn. Een en ander afhankelijk van het werktempo.

 

We beginnen met het maken van de vogeltjes, met behulp van folie, tape en piepschuim maken we de body van de vogeltjes die we vervolgens voorzien van een laag klei.

De bol wordt gedecoreerd met Powertex klei. We gebruiken hiervoor 2 soorten klei. Een klei die scheurtjes maakt en een "gewone" klei waar we decoraties mee aanbrengen.

Uiteraard laat ik je alles zien, zodat je een mooie creatie kunt maken. Hiervoor hoef je niet ervaren te zijn of crea bea.

 

Na dag 1 volgt een 2e gedeelte om de creatie te verven. Dit is gemiddeld 7 tot max 10 dagen na de eerste dag. Dit dagdeel duurt maximaal 4 uur en de datum hiervoor spreken we met elkaar af op dag 1.

Door corona kunnen er per datum slechts 2 personen meedoen. Wil je deze cursus met meerdere volgen dan kan dit in overleg tot max 4 personen.

De verf is na opbrengen gelijk droog en je creatie kan direct mee naar huis!

 De bol is mooi groot (zie foto met het theeglas ernaast, maar liefst 25 cm doorsnede).

Het is mogelijk om de bol op een vierkant leisteen plaatje te laten lijmen, extra kosten hiervoor bedragen 3 euro.

 

Data waaruit je kunt kiezen voor dagdeel 1

vrijdagochtend 18 september.

 

Prijs voor de gehele cursus bedraagt 72,50 euro (all in dwz alle basis - en powertex materialen, verfpigmenten en vernis, onbeperkt koffie/thee en lekkers gedurende cursusdagen / lunch op dag 1). Betaling in 2 termijnen is mogelijk. Betaal de helft op dag 1 en het restant wanneer je de creatie komt afmaken.

 

Corona >>>> lees alles over corona maatregelen in de hoofdpagina van mijn website.

 Wil je je aanmelden? mail dan even je gegevens en datum van voorkeur door aan julietteschriek@ziggo.nl