VLINDERBOL XL (diameter bol 25 cm)

Deze vlinderbol staat zo prachtig in de tuin, of op het balkon! Maar ook binnen kan deze fungeren als een mooie eye catcher! 

In geen tuincentrum vind je zoiets moois. En wat zo leuk is... je hebt het ook nog eens helemaal zelf gemaakt. Je hoeft geen crea bea te zijn of ervaring te hebben met deze manier van creatief zijn. Ik laat je alle in's en out's zien en beleven.

 

Je maakt deze creatie in 2 dagdelen. Dagdeel 1 neemt de meeste tijd in beslag namelijk ongeveer 5 uurtjes. Uiteraard is hier rekening gehouden met "de hongerige maag". Dagdeel 2 het verven, neemt ongeveer 4 uurtjes in beslag. 

 

In  dagdeel  1 maken we de basis opzet. De vlinder is mooi groot en heeft deze standaard vorm. De bol heeft maar liefst een doorsnede van 25 cm. Decoreren doen we met 2 soorten klei. De versieringen maak je zelf naar eigen inzicht en idee. Geen idee? Ook daar help ik je bij.

 

De kleuren van deze vlinder bol zijn opgezet met heel heel veel turquoise in verschillende schakeringen. Ik kan je laten zien en leren hoe je dat doet. Liever een andere kleur of kleuren? Ook dat kan ik je leren!

 

Een prachtige creatie voor binnen of buiten!

 

 

 

 

Zoals gezegd, deze creatie maak je in 2 dagdelen. Het eerste dagdeel begint om 9.30 uur tot ongeveer 14.30 uur. Tussen het werken door serveer ik een lekker soepje met sandwiches. Alles inbegrepen in de cursusprijs.

De datum voor dagdeel 2 vind je NIET in het overzicht hieronder. Deze stemmen we met elkaar af tijdens dagdeel 1. De verf is gelijk droog en je creatie kan na dagdeel 2 ook mee naar huis.

 

Data waaruit je kunt kiezen voor dagdeel 1: (vanwege corona wordt voorlopig aangehouden dat er 2 deelnemers per datum kunnen aanschuiven)

donderdag 11 februari / zaterdag 20 februari  / vrijdag 26 februari / dinsdag 2 maart.

Tijd: zie bovengenoemd.

 

Prijs voor de gehele cursus bedraagt 89 euro. Wil je een kleinere bol maken? Kijk dan even onder het cursusaanbod Vlinderbol Butterfly Love. 

 

Corona >>>> lees alles over corona maatregelen in de hoofdpagina van mijn website.

 

Wil je je aanmelden? mail dan even je gegevens /datum van voorkeur door aan julietteschriek@ziggo.nl