VLINDERBOL XL (diameter bol 25 cm)

Deze vlinderbol staat zo prachtig in de tuin, of op het balkon! Maar ook binnen kan deze fungeren als een mooie eye catcher! 

In geen tuincentrum vind je zoiets moois. En wat zo leuk is... je hebt het ook nog eens helemaal zelf gemaakt. Je hoeft geen crea bea te zijn of ervaring te hebben met deze manier van creatief zijn. Ik laat je alle in's en out's zien en beleven.

 

Je maakt deze creatie in 1 hele dag (inclusief lunch) en los dagdeel van ongeveer 4 uurtjes. In de eerste dag wordt de basis gemaakt en het geheel in klei gezet. Tussendoor genieten we even van een lekkere lunch. 

De vlinder is mooi groot en heeft deze standaard vorm. De bol heeft maar liefst een doorsnede van 25 cm. Decoreren doen we met 2 soorten klei. De versieringen maak je zelf naar eigen inzicht en idee. Geen idee? Ook daar help ik je bij.

De kleuren van deze vlinder bol zijn opgezet met heel heel veel turquoise in verschillende schakeringen. Ik kan je laten zien en leren hoe je dat doet. Liever een andere kleur of kleuren? Ook dat kan ik je leren!

 

Een prachtige creatie voor binnen of buiten! Binnen het Powertex verfsysteem zijn er heel veel kleuren mogelijk. Door de afwerking met brons pigment poeders krijgt je werk een mooie diepte uitstraling. 

 

De eerste dag begint om 9.15 uur tot ongeveer 16.30 uur.  De datum voor dagdeel 2 vind je NIET in het overzicht hieronder. Deze stemmen we met elkaar af tijdens dagdeel 1. De verf is gelijk droog en je creatie kan na dagdeel 2 ook mee naar huis.

 

 

 

Data waaruit je kunt kiezen voor dag 1: Tijd 9.15-16.30 uur (uitloop half uur max is mogelijk)

maandag 30 augustus / woensdag 2 september / donderdag 9 september / vrijdag 17 september / woensdag 22 september / zaterdag 25 september / woensdag 29 september / dinsdag 5 oktober.

Beschikbaar aantal plaatsen door de weeks is maximaal 5. Beschikbaar aantal plaatsen op zaterdag is maximaal 3.

Zou je liever een andere datum willen? overleg dan in de mail (julietteschriek@ziggo.nl). Schuiven in mijn agenda is altijd een optie.

 

*** zomersluiting 25 juli t/m 15 aug ***

 

Prijs voor de gehele cursus bedraagt 95 euro (alle benodigde (basis)materialen, klei, verfpigmenten en vernis, lunch, koffie/thee en lekkers).

Wil je een kleinere bol maken? Kijk dan even op de website onder het cursusaanbod Vlinderbol Butterfly Love. 

 

 

Wil je je aanmelden? mail dan even je gegevens /datum van voorkeur door aan julietteschriek@ziggo.nl