VLINDER decoratie Happy Butterfly

Helemaal vrolijk word je van deze prachtige decoratie voor binnen. In je raam, op de kast .... De vlinder wordt geheel in klei gezet waarna we deze afwerken met mooie kleurpigmenten. Een regenboog aan kleuren is er om te kiezen, mooie bronzers om mee af te werken!

De vlinder is een standaard vorm, te plaatsen in de metalen ring zoals jij dat wilt! Op de foto staat deze schuin geplaatst in de ring maar recht of de andere kant schuin op, kan allemaal.

 

Afmeting ring 39 cm hoog / 29 cm breed. De cursus is opgezet in 2 dagdelen. Juist op deze manier omdat de klei tijd nodig heeft wat uit te harden, het geen het verven in dagdeel 2 ten goede komt. Wil je dit maken voor Moederdag kies dan een datum dichtbij.

Leuk om te maken. Genieten van het feit dat je dit nu eens niet ergens in een woonwinkel of tuincentrum hebt gekocht, nee... omdat je het ZELF HEBT GEMAAKT!

Zoals gezegd is deze cursus in 2 dagdelen. Tijdsduur dagdeel 1 ongeveer 3.5 uur (tijd is berekend op 4 uur). Tijdsduur dagdeel 2 is ongeveer 2.5 tot 3 uur.

Data voor dagdeel 1 

vrijdagochtend 18 juni (VOL)  / maandagochtend en avond 21 juni / woensdagochtend 30 juni / zaterdagochtend 10 juli / woensdagavond 14 juli. 

Tijd dagdeel 1 ochtend 9.00-13.00 uur / avond 18.45-22.15 u.

Door de week data zijn ook te verschuiven naar een middag als dat beter uitkomt. Tijd middag 13.00-17.00 uur. Voorwaarde voor verschuiven van dagdeel is dat inschrijven met 2 personen maximaal dan nodig is..

 

Totale cursusprijs (frame, vlinder, klei, verfmaterialen, koffie/thee en lekkers bedraagt) 69 euro.

Per datum kunnen er 4 personen meedoen. Op zaterdagochtend max. 3 personen.

Vol = VOL!

Aanmelden? stuur een mail naar julietteschriek@ziggo.nl of stuur een PB als je op FB zit.

 

detailfoto vlinder