UIL op stelten

Deze creatie, UIL OP STELTEN maak je net als de uil voor in de tuin in 2 dagdelen van elk 4 uurtjes. 

Deze creatie is combineerbaar met de uil voor in de tuin en is de enige cursus in mijn programma "die door elkaar gemaakt kan worden". Dit betekent dat als je met meerderen komt,  de een een uil voor in de tuin kan maken en de ander een uil op stelten. Handig als je dus bij aanmelding even aangeeft, welke uil variant je wilt gaan maken.

 

Deze creatie maken we in 2 dagdelen, net als de uil voor in de tuin.

De data in dit bericht zijn voor het EERSTE DEEL. Het 2e deel stemmen we met elkaar af tijdens dagdeel 1. Gemiddeld zit tussen dagdeel 1 en dagdeel 2 een termijn van 5 tot maximaal 10 dagen. 

Dagdeel 2 omvat net als dagdeel 1, ongeveer 4 uurtjes.  In dit dagdeel verven we de uil en dan is de uil na afloop droog en ready to go!

Dagdeel 2 het verven van de uilen gebeurd ongeveer 1 tot uiterlijk 9 dagen na dagdeel 1. 

 

Beschrijving: 

Deze uil is exclusief zijn lange poten ook 23 cm hoog. Je kunt de uil op een steen laten lijmen (meerprijs 7,50 euro). Een deel van de basis van deze uil staat al voor je klaar.


Prijs 75 euro.

Geef bij je aanmelding door, welke uil je wilt gaan doen.

 

Super leuk in je tuin*! In elk seizoen is dit een leuke blikvanger in je tuin of op je balkon. Kan het hele jaar buiten staan!

* mits gelijmd op een steen anders kan hij omwaaien.

 

Data voor het EERSTE DEEL: kies een datum >> deze data zijn gelijk aan de uil in de tuin (zonder stelten)

 

zaterdagochtend 16 januari / maandagavond 18 januari / maandagochtend 25 januari / dinsdagavond 2 februari / vrijdagavond 12 februari / zaterdagochtend 13 februari.

 

Tijden ochtend 9.00-13.00 uur / avond 18.30-22.30 uur.

 

Voorlopig staat het aantal deelnemers per datum op 2 maximaal. Wil je met 2 meedoen maar de data komen niet uit? er zijn altijd opties, mail en vraag gerust. Mogelijk van maandagen tot en met zaterdagen.

 

Deze uil wordt ook in opdracht gemaakt, hiervoor komen 15 euro extra kosten, totaalprijs 85 euro. U kunt aangeven welk "veren pakket" u het mooist vindt, evenals de kleuren. 

 

Meedoen met een cursus? Of vragen? Mail naar info@creajuul.nl . Je ontvangt van mij direct bericht terug! 

Ook op locatie is deze cursus mogelijk. Informeer gerust!

 

CORONA >>>>>>>>>>> lees de hoofdpagina hierover!