UIL op stelten

Deze creatie, UIL OP STELTEN maak je net als de uil voor in de tuin in 2 dagdelen.

Deze creatie is combineerbaar met de uil voor in de tuin en is de enige cursus in mijn programma "die door elkaar gemaakt kan worden". Dit betekent dat als je met meerderen komt,  de een een uil voor in de tuin kan maken en de ander een uil op stelten. Handig als je dus bij aanmelding even aangeeft, welke uil variant je wilt gaan maken.

 

Deze creatie maken we in 2 dagdelen, net als de uil op stelten. De data in dit bericht zijn voor het EERSTE DEEL. Het 2e deel stemmen we met elkaar af tijdens dagdeel 1. Gemiddeld zit tussen dagdeel 1 en dagdeel 2 een termijn van 5 tot maximaal 10 dagen. 

Dagdeel 2 omvat net als dagdeel 1, ongeveer 4 uurtjes.  Dan is de uil droog en ready to go!

Dagdeel 2 het verven van de uilen gebeurd ongeveer 1 tot maximaal 2 weken na dagdeel 1. Hiervoor hebben we wederom 4 uurtjes nodig. Dan is de uil droog en ready to go!

Beschrijving: 

Deze uil is exclusief zijn lange poten ook 23 cm hoog. Je kunt de uil op een steen laten lijmen (meerprijs 7,50 euro). Een deel van de basis van deze uil staat al voor je klaar.


Prijs 69,95 euro.

Geef bij je aanmelding door, welke uil je wilt gaan doen.

 

Super leuk in je tuin*! Zeker in deze tijd van het jaar, want ook dan kan deze gewoon buiten blijven staan.

* mits gelijmd op een steen anders kan hij omwaaien.

 

Data voor het EERSTE DEEL:

dinsdagochtend 24 maart / zaterdagochtend 28 maart / maandagavond 6 april / dinsdagavond 14 april / woensdagavond 22 april / vrijdagavond 1 mei / zaterdagochtend 2 mei / woensdagochtend 6 mei / vrijdagochtend 15 mei.

Tijden ochtend 9.00-13.00 uur / avond 18.30-22.30 uur.

 

 

Deze uil wordt ook in opdracht gemaakt, hiervoor komen 15 euro extra kosten, totaalprijs 85 euro. U kunt aangeven welk "veren pakket" u het mooist vindt, evenals de kleuren. 

 

Meedoen met een cursus? Of vragen? Mail naar info@creajuul.nl