UIL op stelten

TUINDECORATIE #UIL OP STELTEN

GEKOCHT BIJ... NEE...

GEMAAKT DOOR .... JOU!!!!!

Want deze geweldige tuincreatie maak jij helemaal zelf!Je hoeft geen ervaring te hebben met klei(en), geen ervaring te hebben met Powertex, geen crea bea te zijn (mag wel).

 

Deze creatie maak je in 2 dagdelen. In dagdeel 1 maak je de basis waarop de klei verwerkt gaat worden en in dagdeel 2 gaat deze in de verf.

 

Een bont gekleurde of liever in een naturel kleur.. alles kan. Ik doe deze creatie met je mee, zodat je stap voor stap kunt zien wat de bedoeling is. Want powertex creaties zien er uit als klei en dat zijn ze ook.. maar... een basis eronder is iets wat niemand verwacht. Omdat Powertex klei een 2 componenten verharder klei is (en aan de lucht droogt) is een oven niet nodig. Maar dat betekent wel dat je niet met een bonk klei aan de gang kunt gaan. Nee... wij maken ondergronden van frames, piepschuim, folie, tape etc etc. Elke creatie heeft zijn eigen geheim. Super leuk om dat eens te ontdekken!

 

Een deel van de basis zet ik voor je klaar. Dit zou veel tijd kosten om het zelf te doen en je kunt beter lekker in de klei zitten!Dan kunnen we aan de slag met de klei. Grappig te zien hoe de eerste opzet al gelijk het gezicht van de uil bepaalt en ieder een eigen gezicht maakt!

 

Je kunt deze creatie overdag maken met maximaal 3 personen. Omdat nog steeds een avondklok geldt, is deze cursus voorlopig alleen in de ochtenden te volgen. Wanneer bekent wordt dat de avondklok wordt opgeheven, wordt dit bericht aangevuld met avond mogelijkheden.

 

 

Data voor de eerste !!!! ochtend (let op dagdeel 2 het verven doen we gemiddeld 7-10 dagen later > klei moet drogen. De datum hiervoor spreken we met elkaar af op de 1e ochtend!)Deze creatie kan op een steen worden vastgelijmd zodat hij buiten niet kan omwaaien*.

woensdagochtend 14 april / zaterdagochtend 17 april / dinsdagochtend 20 april / donderdagochtend 29 april.

Tijd 09.00-13.00 uur.

De cursusprijs inclusief lesgeld voor 2 dagdelen, frame, alle basis-, klei- en verfmaterialen, onbeperkt koffie/thee en lekkers bedraagt: 79 euro.

* meerprijs vastlijmen op steen + 7,50 euro.

Aanmelden of vragen?

stuur een PB-tje als je op FB zit of mail naar julietteschriek@ziggo.nl.