UIL GROOT op meerpaal houtblok >  meerdere cursusdelen realistische look

Er zijn heel veel uil varianten in mijn cursusprogramma. Echter is deze toch wel een hele mooie! De andere uilen in mijn programma zijn wellicht te plaatsen in de categorie grappig. Deze uil heeft een zeer realistische look!

De uil heeft een geheel opengewerkte structuur, hetgeen betekent dat de achterkant niet helemaal dicht is. Je kijkt als het ware door deze creatie heen. De uil zelf  is ongeveer 32 cm hoog. 

Wil je ook zo'n prachtige uil maken? Leren hoe je een beeld maakt als deze?

Ik zou het zo leuk vinden jou te leren hoe je dit prachtige beeld kunt maken. Nee er is niet perse powertex ervaring voor nodig of ervaring met kleien. Wel geduld en open staan voor wat ik je laat zien. En ja, ook daar zijn dan meerdere dagdelen voor nodig. Hiervoor hoef je geen eigen materialen aan te schaffen. De cursus is geheel compleet opgezet.

 

Opzet cursus:
Dagdeel 1 > het maken van de basis vorm en opzet eerste laag klei.

Dagdeel 2 > vervolg klei verwerking beeld.

Dagdeel 2A > mocht je tijd tekort komen bij dagdeel 2 kun je in overleg met mij nog deze ronde afmaken. Dit overleggen we dan aan het einde van dagdeel 2 als mocht blijken dat je het qua tijd niet redt. Dit mag max 1.5  uur zijn. Hiervoor worden geen kosten extra berekend.

Dagdeel 3 > schilderen van het beeld. Deze kun je na dit dagdeel mee naar huis nemen.

 

 

Tijd opzet / verdeling van de cursus:
dagdeel 1 duurt van 9.00-14.00 uur (inclusief 3 belegde broodjes + soepje + melk/karnemelk/ jus)

dagdeel 2 duurt van 9.00-14.00 uur (je neemt zelf je lunch mee, ik serveer er soepje + drankje  bij)
dagdeel 3 duurt van 9.00-13.00 uur

Eindtijden zijn richtlijn, eerder of iets langer (max half uur) kan mogelijk zijn, gelieve hiermee rekening te houden.

 

Inbegrepen in de prijs:

a) Alle basismaterialen, ook de ondergrond en frame. De uil wordt geplaatst op een groot meerpaal hout blok. Deze worden aangekocht bij een leverancier en verschillen van vorm. De blokken zijn ongeveer 30 cm hoog.  Je kunt op moment van deelname een keuze maken uit het beschikbare assortiment. Het zal altijd een houtblok zijn die mooi past bij deze creatie.

b) Alle materialen voor het kleien (klei, gereedschap).

c) Alle materialen voor het verven, zoals poeders en vernis en gebruik van kwasten.

d) lesgeld voor deze cursus opzet.

Tijdens de lessen krijg je uiteraard lekker koffie/thee en lekkers (chocolade/koek). Bij de lunch die je zelf meeneemt, zorg ik voor een lekker soepje.

De totale cursusprijs voor deze creatie zoals bovengenoemd omschreven bedraagt: 235,-- euro p.p.

 

Je kunt deze cursus volgen op :
maandagen en woensdagen volgens onderstaand schema.Lees onderstaand goed door. Maximaal aantal deelnemers is nog steeds 2! 

Gestart wordt op maandag 15 maart  / dagdeel 2 is dan op maandag 22 maart en dagdeel 3 stemmen we met elkaar af (die kan ook een andere dag zijn dan maandag en eventueel op een avond).

Gestart wordt op woensdag 17 maart  / dagdeel 2 is dan op woensdag 24 maart en dagdeel 3 stemmen we met elkaar af (die kan ook een andere dag zijn dan woensdag en eventueel op een avond).

 

Gespreide betaling mogelijk:

Je kunt je cursuskosten verspreiden over het aantal keren dat je komt. Tussen les 1 en les 2 zit een week. Tussen les 2 en les 3 minimaal 7 dagen maximaal 10 dagen.

Je kunt op les 1 en 2 ieder 75 euro betalen en op de laatste les het restant. Geef bij aanmelding even aan of je hier gebruik van wilt maken. Ander ga ik ervan uit dat je de cursus vooraf betaald. In de bevestigingsmail die je ontvangt na aanmelding staat alles over hoe je kunt betalen. 

 

Wil je met deze cursus starten maar de dagen die genoemd worden zijn niet handig voor je? Mail gerust even, ik kijk dan of ik je aan iemand anders kan koppelen op een andere dag.

 

Vragen? Stel ze!!! Meer mogelijk dan je denkt!
julietteschriek@ziggo.nl