TORSO IN KANT (2 x dagdeel)

TORSO IN KANT... is een creatie die hier al geruime tijd op het programma staat. Telkens weer als cursisten mijn atelier bezoeken, wordt deze creatie erg mooi bevonden.

De torso wordt gemaakt met de techniek stof verharden. We werken met heel veel stofjes (verschillende structuren), kantjes etc etc. Reden om de cursus in 2021 weer op het programma te zetten. De foto's tonen de vele mogelijkheden die deze cursus biedt. Creatief of niet, iedereen maakt hier een mooie creatie van. Je kunt deze creatie maken in een brons look of in een ivoor look. De ivoor look kan in variabele kleuren aangezet worden. De brons look wordt afgewerkt (het woord zegt het al) met diverse brons tinten, schakeringen van licht naar geelgoud etc. Kijk maar naar de foto's!

 

Je bent 4 uurtjes bezig voor het maken van de basis. De torso staat op een metalen pin. De torso zelf is 30 cm. Standaard is de metalen pin 13 cm. Je kunt ook een hogere pin kiezen (meerprijs). Een goede week later als de stof genoeg is uitgehard, gaan we deze creatie schilderen. Reken hiervoor op ongeveer 3 uurtjes. In dit bericht genoemde data zijn voor het eerste dagdeel. Het verf dagdeel, de datum hiervoor spreken we nog met elkaar af.

 

Prijs complete cursus: basis materialen, laag frame, afwerkmaterialen, lesgeld 2 dagdelen, inclusief koffie/thee/lekkers bedraagt: 63,50 euro.

 

Een hoger frame van 18 cm en verder genoemd zoals bovenstaand bedraagt de cursusprijs 68,50 euro.

Geef bij aanmelding even aan hoe hoog je het frame wilt.

 

Data:  vrijdagavond 12 februari / donderdagochtend 18 februari / woensdagochtend 24 februari.

 

Wil je deze graag volgen maar data boven zijn niet inpasbaar in jouw agenda? Mail mij even en overleg over een andere ochtend of avond. Voorwaarde is wel dat je dan met 2 voor deze gekozen datum aanmeldt.

 

Tijd ochtend 9.00-13.00 uur / avond 18.30-22.30 uur. Uitloop in tijd kan soms voorkomen, gelieve daar rekening mee te houden.

Ivm RIVM regels zullen er slechts 2 deelnemers per datum kunnen meedoen. Wil je met iemand samen inschrijven maar de data komen niet gelegen? Mail dan even voor opties. Aanmelden via de mail julietteschriek@ziggo.nl of via FB middels de messenger functie. Corona maatregelen? lees deze even door op mijn website.

Tot gauw!