RED HEAD GIRL in 1.5 dagdeel

Je hoeft geen Powertexer te zijn, ervaring te hebben met dit soort creaties of met klei. Bij Crea JUUL word je stap voor stap begeleid bij het maken van deze (elke) creatie. Ik probeer ten alle tijden een mooi eindresultaat te verkrijgen met mijn cursisten.

Ze is ongeveer 50 cm hoog. Een stuk van de basis staat al voor je klaar. Dan gaan we hierop haar lijf en kledij vormen en d'r haar. Vervolgens wordt dit geheel in klei gezet. Powertex klei hoeft niet in de oven, dus geen zorgen... je creatie blijft zoals jij het maakt, wel zo geruststellend.

Dag 1 een hele dag  > Voor het maken van de basis, het zetten in klei, hiervoor hebben we 1 dag nodig. In deze dag serveer ik tussendoor een lekkere lunch en krijg je uiteraard thee/ koffie en lekkers tijdens de "arbeid".

Dan laten we deze creatie een week goed uitharden om vervolgens verder te gaan met het verfproces. Dit is ongeveer 3-4 uurtjes (ochtend/middag of avond). Dan is de verf gelijk droog en kan deze creatie met je mee naar huis! De datum voor dagdeel 2 (ochtend / middag of avond) stemmen we met elkaar af op de eerste dag.

Super leuk als er allerlei creaties ontstaan naast de mijne!
Hoeveel gaan we elkaar inspireren? Een echte uitdaging!

De complete cursus (1.5 dag les, koffie/thee/lekkers en lunch inclusief ALLE MATERIALEN, frames, klei, verf etc) bedraagt 95 euro.

Betaling in 2 termijnen is mogelijk. Indien gewenst, betaal je 50 euro op de eerste dag en het restant op de dag van het afwerken (dit is gemiddeld een week later).

Data DAG 1 (dagdeel 2 het verven stemmen we met elkaar af op dag 1): woensdag 25 maart / donderdag 9 april / dinsdag 21 april / zaterdag 25 april.

Tijd 9.15-16.30 uur (richtlijn we stoppen als de basis klaar is).

Je zou deze cursus willen doen, bent met iemand samen maar de data komen niet gelegen? Mail gerust een eigen voorstel door! In mijn agenda altijd mogelijkheden om te schuiven.

 

Wil je meedoen? stuur je aanmelding naar info@creajuul.nl