RED HEAD GIRL in 1.5 dagdeel

Je hoeft niet echt een Powertexer te zijn of ervaring te hebben met dit soort creaties of met klei. Bij Crea JUUL word je stap voor stap begeleid bij het maken van deze (elke) creatie. Ik probeer ten alle tijden een mooi eindresultaat te verkrijgen met mijn cursisten.
Ze is ongeveer 50 cm hoog. Een stuk van de basis staat al voor je klaar. Dan gaan we hierop haar lijf en kledij vormen en d'r haar. Dit doen we met Powertex klei. Powertex klei hoeft niet in de oven, dus geen zorgen... je creatie blijft zoals jij het maakt, wel zo geruststellend.

 

Voor het maken van de basis, het zetten in klei, hiervoor hebben we 1 hele dag nodig. In deze dag serveer ik tussendoor een lekkere lunch en krijg je uiteraard thee/ koffie en lekkers tijdens de "arbeid". We starten om 9.00 uur tot 17.00 uur (uitloop half uur mogelijk maar ook mogelijk dat we eerder klaar zijn.)

Dan laten we deze creatie een week goed uitharden om vervolgens verder te gaan met het verfproces. Dit is ongeveer 3-4 uurtjes (ochtend/middag of avond). Dan is de verf gelijk droog en kan deze creatie met je mee naar huis! De datum voor dagdeel 2 (ochtend / middag of avond) stemmen we met elkaar af op de eerste dag.

Super leuk als er allerlei creaties ontstaan naast de mijne!
Hoeveel gaan we elkaar inspireren? Een echte uitdaging!
De complete cursus (1.5 dag les, koffie/thee/lekkers en lunch inclusief ALLE MATERIALEN, frames, klei, verf etc) bedraagt 95 euro.
Betaling in 2 termijnen is mogelijk. Indien gewenst, betaal je 50 euro op de eerste dag en het restant op de dag van het afwerken (dit is gemiddeld een week later).

 

 

Data DAG 1 :

donderdag 24 september (VOL). De volgende planning zal zijn medio november.


Tijd 9.00-17.00 uur (richtlijn we stoppen als de basis klaar is).

 

Je zou deze cursus willen doen, bent met iemand samen maar de data komen niet gelegen? Mail gerust een eigen voorstel door! In mijn agenda altijd mogelijkheden om te schuiven.

 

LEES DE VOORWAARDEN OVER CORONA OP MIJN WEBSITE OF AAN HET BEGIN VAN MIJN FB PAGINA

 

Wil je meedoen? stuur je aanmelding naar info@creajuul.nl