RED HEAD GIRL in hele dag (met lunch) + 1 x los dagdeel

Je hoeft niet echt een Powertexer te zijn of ervaring te hebben met dit soort creaties of met klei. Bij Crea JUUL word je stap voor stap begeleid bij het maken van deze (elke) creatie. Ik probeer ten alle tijden een mooi eindresultaat te verkrijgen met mijn cursisten.
Ze is ongeveer 50 cm hoog. Een stuk van de basis staat al voor je klaar. Dan gaan we hierop haar lijf en kledij vormen en d'r haar. Dit doen we met Powertex klei. Powertex klei hoeft niet in de oven, dus geen zorgen... je creatie blijft zoals jij het maakt, wel zo geruststellend.

We maken deze creatie samen, dat wil zeggen ik doe met jullie mee. Dan is het visueel tastbaar en is de moeilijkheidsgraad ook kleiner. Je kunt zelf bepalen hoe je haar haar doet, of ze rood haar blijft houden, bijvoorbeeld... of de lay out van haar jurk. Uiteraard kun je straks ook bepalen welke kleuren ze krijgt. Passend bij je interieur of gewoon jouw favo kleur!

Voor het maken van de basis, het zetten in klei, hiervoor hebben we 1 hele dag nodig. In deze dag serveer ik tussendoor een lekkere lunch en krijg je uiteraard thee/ koffie en lekkers tijdens de "arbeid". We starten om 9.00 uur tot 17.00 uur (uitloop half uur mogelijk maar ook mogelijk dat we eerder klaar zijn.)

Dan laten we deze creatie een week goed uitharden om vervolgens verder te gaan met het verfproces. Dit is ongeveer 3-4 uurtjes (ochtend/middag of avond). Dan is de verf gelijk droog en kan deze creatie met je mee naar huis! De datum voor dagdeel 2 (ochtend / middag of avond) stemmen we met elkaar af op de eerste dag.

Super leuk als er allerlei creaties ontstaan naast de mijne!
Hoeveel gaan we elkaar inspireren? Een echte uitdaging!

 

 

De complete cursus (1.5 dag les, koffie/thee/lekkers en lunch inclusief ALLE MATERIALEN, frames, klei, verf etc) bedraagt 129 euro.
Betaling in 2 termijnen is mogelijk. Indien gewenst, betaal je 50 euro op de eerste dag en het restant op de dag van het afwerken (dit is gemiddeld een week later).

 

Data DAG 1 :

vanwege coronatijd kun je in overleg met mij zelf een datum voor deze cursus inplannen. Dit kan alleen als je met 2 personen tegelijkertijd aanmeldt. Wil je alleen inschrijven, volg dan onderstaande data planning.

woensdag 2 juni / woensdag 9 juni / dinsdag 22 juni / zaterdag 26 juni.

Tijd 9.00-17.00 uur (richtlijn we stoppen als de basis klaar is).

 

LEES DE VOORWAARDEN OVER CORONA OP MIJN WEBSITE OF AAN HET BEGIN VAN MIJN FB PAGINA

 

Wil je meedoen? stuur je aanmelding naar julietteschriek@ziggo.nl