PUPPY DOG 

Dit aandoenlijke hondje, formaat puppy is een mooie cursus voor beginners.

 

Ook gevorderden zullen hier veel creatief plezier van beleven.

 

Dit hondje wordt gemaakt met Powertex klei. De foto is slechts een voorbeeld. Tijdens de cursussen is al gebleken dat elk hondje zijn eigen koppie en uitstraling krijgt. 
Deze klei droogt aan de lucht en hoeft niet in een oven.
Na droging van een aantal dagen verven we het hondje met Powertex verftechniek. Het hondje kan in diverse kleuren, bruin, gevlekt, zwart, bruin / wit / zwart-wit, jij kiest! 

 

Formaat van het hondje is 28 x 14 x 25 cm.

 

De foto is slechts een voorbeeld van hoe het kan worden. Uiteraard leer ik je technieken voor het maken van de vacht, de kop etc. Jij kunt zelf bepalen welke kleur jouw hondje gaat krijgen. Ervaring met Powertex klei is niet nodig, ook geen ervaring nodig met kleien in het algemeen. Ik laat je stap voor stap zien hoe deze creatie gemaakt wordt.

Voor het maken van de basis is ongeveer 4. Tijdens het werken krijg je koffie/thee en lekkers. 

Dagdeel 2 duurt ongeveer 2.5 tot 3 uurtjes en zullen we op een ochtend of avond inplannen. Dit spreken we met elkaar af op het eerste deel. Gemiddeld vind dit dagdeel plaats 5-10 dagen na dagdeel 1.

 

Prijs voor deze cursus bedraagt: 68,50 euro all in (lesgeld 2 dagdelen, basismaterialen, frame, klei- en verfmaterialen, onbeperkt koffie/thee en lekkers).

 

DATA je begint op (een van deze data kiezen):

woensdagochtend 20 mei /donderdagavond 28 mei / vrijdagavond 5 juni / vrijdagochtend 12 juni / dinsdagavond 16 juni / dinsdagochtend 30 juni / maandagochtend 13 juli (deel 2 voor deze datum voor 24 juli) / donderdagavond 20 augustus / maandagochtend 31 augustus / maandagavond 7 september / woensdagavond 16 september / dinsdagavond 29 september / dinsdagochtend 6 oktober / donderdagavond 15 oktober. 

 

Tijd 9.00-13.00 uur / 18.30-22.30 uur. Voor de avonduren, zorg dat je op tijd bent. De tijd is echt nodig om dit af te hebben.

 

Komen deze data je niet uit? Ik heb altijd ruimte in mijn agenda om te schuiven. Wanneer je je aanmeldt met 2 of meer personen, kun je ook via mail overleg plegen voor een datum die past in jouw agenda.

 

Meedoen? stuur een mailtje naar info@creajuul.nl 

***** CORONA  ******

Ik zal deze cursus weer opstarten vanaf medio juni bij maximaal 2 cursisten. Dit betekent dat in mijn atelier ruimte is om met 3 personen in ruime afstand van elkaar te kunnen zitten. Ook ga ik ervan uit dat als je je niet fit voelt, je klachten ervaart die bij Corona ziektebeeld horen, je de cursus zelf zult verplaatsen naar een andere datum (dit is kosteloos). Het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat we elkaar in gevaar brengen, dat geldt uiteraard ook voor mij. In mijn atelier werken we altijd met handschoenen en schorten aan. Je mag maar niet verplicht, zelf de keuze maken een mondkapje te dragen (zelf meebrengen). Ik zal ten alle tijden gepaste afstand houden en als het niet anders kan, je daarvoor je toestemming vragen. Heb je hier verder nog vragen over, stel ze dan even via de mail. Ik beantwoord ze graag. 

VANAF 15 MEI KUN JE WEER CURSUSSEN VOLGEN, IN OVERLEG KUN JE EEN DATUM BUITEN HET DATUM OVERZICHT INPLANNEN, MITS MET 2 PERSONEN AANGEMELD.