PUPPY DOG 

Een heel lief hondje, formaat puppy (wordt een heel groot doggie later).....
Dit hondje wordt gemaakt met Powertex klei.
Deze klei droogt aan de lucht en hoeft niet in een oven.
Na droging van een aantal dagen verven we het hondje met Powertex verftechniek.

Formaat van het hondje is 28 x 14 x 25 cm.

De foto is slechts een voorbeeld van hoe het kan worden. Uiteraard leer ik je technieken voor het maken van de vacht, de kop etc. Jij kunt zelf bepalen welke kleur jouw hondje gaat krijgen. Ervaring met Powertex klei is niet nodig, ook geen ervaring nodig met kleien in het algemeen. Ik laat je stap voor stap zien hoe deze creatie gemaakt wordt.

Voor het maken van de basis is ongeveer 4 tot 5 uurtjes nodig (dit kan verschillen per groep, gelieve hierin tijd rekening mee te houden).

We beginnen om 9.00 uur tot de basis klaar is. Dit kan dus tot 13.00 of tot 14.00 uur zijn. Tijdens het werken krijg je koffie/thee en lekkers en wat hartigs. Het is toegestaan zelf iets te eten mee te nemen.

Dagdeel 2 duurt ongeveer 2.5 tot 3 uurtjes en zullen we op een avond inplannen. Dit spreken we met elkaar af op het eerste deel.

 

Prijs voor deze cursus bedraagt: 68,50 euro all in (lesgeld 2 dagdelen, basismaterialen, frame, klei- en verfmaterialen, onbeperkt koffie/thee en lekkers).

DATA je begint op (een van deze data kiezen):

vrijdagochtend 17 april / donderdagochtend 7 mei / vrijdagavond 8 mei / woensdagavond 13 mei.

 

Tijd 9.00-13.00 uur / 18.30-22.30 uur.

 

Komen deze data je niet uit? Ik heb altijd ruimte in mijn agenda om te schuiven. Wanneer je je aanmeldt met 2 of meer personen, kun je ook via mail overleg plegen voor een datum die past in jouw agenda.

 

Meedoen? stuur een mailtje naar info@creajuul.nl