PUPPY DOG 

Dit aandoenlijke hondje, formaat puppy is een mooie cursus voor beginners.

 

Ook gevorderden zullen hier veel creatief plezier van beleven.

 

Dit hondje wordt gemaakt met Powertex klei. De foto is slechts een voorbeeld. Tijdens de cursussen is al gebleken dat elk hondje zijn eigen koppie en uitstraling krijgt. Je werkt met een vaste basis. 


Deze klei droogt aan de lucht en hoeft niet in een oven.
Na droging van een aantal dagen verven we het hondje met Powertex verftechniek. Het hondje kan in diverse kleuren, bruin, gevlekt, zwart, bruin / wit / zwart-wit, jij kiest! 

 

Formaat van het hondje is 28 x 14 x 25 cm.

 

De foto is slechts een voorbeeld van hoe het kan worden. Uiteraard leer ik je technieken voor het maken van de vacht, de kop etc. Jij kunt zelf bepalen welke kleur jouw hondje gaat krijgen. Ervaring met Powertex klei is niet nodig, ook geen ervaring nodig met kleien in het algemeen. Ik laat je stap voor stap zien hoe deze creatie gemaakt wordt.

Voor het maken van de basis is ongeveer 3 tot 4 uurtjes nodig.. Tijdens het werken krijg je koffie/thee en lekkers. 

Dagdeel 2 duurt ongeveer 2.5 tot 3 uurtjes en zullen we op een ochtend of avond inplannen. Dit spreken we met elkaar af op het eerste deel. Gemiddeld vind dit dagdeel plaats 5-10 dagen na dagdeel 1. De datum hiervoor spreken we af op het eerste dagdeel. 

 

Prijs voor deze cursus bedraagt: 68,50 euro all in (lesgeld 2 dagdelen, basismaterialen, frame, klei- en verfmaterialen, onbeperkt koffie/thee en lekkers).

 

DATA je begint op (een van deze data kiezen):

dinsdagavond 29 september / donderdagochtend 1 oktober > voor deze laatste datum geldt dat dagdeel 2 hiervan plaatsvindt in de week van 5-9 oktober. 

Tijd 9.00-13.00 uur / 18.30-22.30 uur. Voor de avonduren, zorg dat je op tijd bent. De tijd is echt nodig om dit af te hebben.

 

Komen deze data je niet uit? Ik heb altijd ruimte in mijn agenda om te schuiven. Wanneer je je aanmeldt met 2, kun je ook via mail overleg plegen voor een datum die past in jouw agenda.

 

Meedoen? stuur een mailtje naar info@creajuul.nl 

 

**** CORONA ****

Lees alles hierover op de hoofdpagina van de website.