HAPPY FAMILY pinguïn familie abstract

.

Een bijzonder fraaie creatie is toch wel deze. Familie pinguïn!

Je maakt deze creatie in meerdere delen.  Dat wil zeggen: de basis wordt gemaakt in een hele dag met een halve dag erbij. Je hebt namelijk 1.5 dagdeel nodig om je basis helemaal in klei te hebben staan. De eerste dag begin je met folie en tape voor het vormen van de pinguïns. Dan beginnen we met het over kleien van je basis. Je hebt aan het einde van dag 1 dan een grote en de kleinste pinguïn in klei staan of alleen een grote pinguïn.

Dan hebben we nog een halve dag om de laatste hand te leggen aan de kleibasis. Dan laten we deze een week drogen en vervolgen we met een dagdeel van ongeveer 3.5 uur voor het verven. Dan is je creatie klaar (en ook droog) en kan deze mee naar huis.

Door het verven in brons look ziet dit beeld er als een echt brons beeld uit.

 

In totaal ben je gemiddeld 2 weken bezig met deze creatie. Om een ieder tegemoet te komen om deze creatie te kunnen maken, zal ik voor degene die ver weg wonen van mijn atelier het volgende kunnen voorstellen. Kom je samen met een vriendin/zus etc. dan kunnen we het laatste dagdeel doen bij 1 van jullie thuis. Ik kom dan naar jullie toe. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 

 

Je hoeft geen door de wol geverfde crea bea te zijn, geen ervaren powertexer.. dit kan iedereen maken (met wat hulp van Crea JUUL ;-) ) 

Ga de uitdaging aan, vind de crea bea in jezelf die je nooit vond.. en ervaar hoe wonderlijk het is om deze creatie tot stand te zien komen.

Tussendoor geniet je van een lekkere lunch op dag 1 en er is altijd genoeg koffie/thee en veel lekkers.

Genoeg om je spirit aan de gang te houden.

Bel je vriendin, collega, familie en meld je aan! Niemand zal geloven dat je dit zelf hebt gemaakt!

 

Data dag 1 >>>>  je kunt kiezen uit de volgende data:

let op: DE OVERIGE DAGDELEN STAAN NIET IN DEZE DATA VERMELD. DEZE STEMMEN WE MET ELKAAR AF OP DE EERSTE DAG DAT JE HIER BENT. 

woensdag 23 september. 

Tijd 9.15-17.00 uur.

 

Dagdeel 2, het verven van het beeld, gebeurt ongeveer 4-10 dagen na dag 1. De datum hiervoor stemmen we met elkaar af op dag 1. Dit kan een ochtend / middag of avond zijn. 

Wil je met iemand samen komen maar bovengenoemde data zijn niet handig? Dan kun je in overleg via mail met mij zelf een datum bepalen.

 

Prijs all in : 119 euro.

 

***** CORONA  ******

zie hiervoor de hoofdpagina. 

 

Leuk als je komt! Mail je aanmelding door naar  info@creajuul.nl