HAPPY FAMILY pinguïn familie abstract

.

Een bijzonder fraaie creatie is toch wel deze. Familie pinguïn!

Je maakt deze creatie in 1.5 dagdeel. Dat wil zeggen, de basis in klei in dag 1 en het verven in een apart dagdeel gemiddeld 1 week later. Je maakt dit beeld met behulp van een frame. Hierop bouwen we de pinguïn vormen. Het beeld bestaat uit een vader, moeder en baby pinguïn. Dit is door het frame een vaste opstelling. De pinguïns hebben mooie opengewerkte vormen.

Door het verven in brons look ziet dit beeld er als een echt brons beeld uit.

Je hoeft geen door de wol geverfde crea bea te zijn, geen ervaren powertexer.. dit kan iedereen maken (met wat hulp van Crea JUUL ;-) ) 

Ga de uitdaging aan, vind de crea bea in jezelf die je nooit vond.. en ervaar hoe wonderlijk het is om deze creatie tot stand te zien komen.

Tussendoor geniet je van een lekkere lunch en er is altijd genoeg koffie/thee en veel lekkers.

Genoeg om je spirit aan de gang te houden.

Bel je vriendin, collega, familie en meld je aan! Niemand zal geloven dat je dit zelf hebt gemaakt!

 

Data dag 1 , je kunt kiezen uit de volgende data:

dinsdag 19 mei / vrijdag 29 mei / vrijdag 12 juni / dinsdag 23 juni / donderdag 9 juli / maandag 13 juli / donderdag 27 augustus / vrijdag 4 september. Tijd 9.15-17.00 uur.

 

Dagdeel 2, het verven van het beeld, gebeurt ongeveer 4-10 dagen na dag 1. De datum hiervoor stemmen we met elkaar af op dag 1. Dit kan een ochtend / middag of avond zijn. 

Wil je met iemand samen komen maar bovengenoemde data zijn niet handig? Dan kun je in overleg via mail met mij zelf een datum bepalen.

 

Prijs all in : 89,95 euro.

 

***** CORONA  ******

Ik zal deze cursus weer opstarten vanaf medio juni bij maximaal 2 cursisten. Dit betekent dat in mijn atelier ruimte is om met 3 personen in ruime afstand van elkaar te kunnen zitten. Ook ga ik ervan uit dat als je je niet fit voelt, je klachten ervaart die bij Corona ziektebeeld horen, je de cursus zelf zult verplaatsen naar een andere datum (dit is kosteloos). Het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat we elkaar in gevaar brengen, dat geldt uiteraard ook voor mij. In mijn atelier werken we altijd met handschoenen en schorten aan. Je mag maar niet verplicht, zelf de keuze maken een mondkapje te dragen (zelf meebrengen). Ik zal ten alle tijden gepaste afstand houden en als het niet anders kan, je daarvoor je toestemming vragen. Heb je hier verder nog vragen over, stel ze dan even via de mail. Ik beantwoord ze graag. 

 

VANAF 15 MEI KUN JE WEER CURSUSSEN VOLGEN, IN OVERLEG KUN JE EEN DATUM BUITEN HET DATUM OVERZICHT INPLANNEN, MITS MET 2 PERSONEN AANGEMELD.

 

Leuk als je komt! Mail je aanmelding door naar  info@creajuul.nl