HAPPY FAMILY pinguïn familie abstract

.

Een bijzonder fraaie creatie is toch wel deze. Familie pinguïn!

CURSUS OPZET 1 hele dag + dagdeel + dagdeel, verdeeld over ongeveer 2 tot 3 weken.

Belangrijk is bij het maken van een sculptuur dat je er geen haast mee moet hebben.

Daarom heb ik deze sculptuur cursus ook ruim opgezet. Hetgeen betekent dat je net als bijv met het nemen van schilderlessen, je meerdere keren in mijn atelier bezig bent. Creëren is een proces en dat kost tijd. Het is totaal zinloos om dit snel in elkaar te willen hebben. Tenslotte heb je waarschijnlijk geen idee hoe dit überhaupt tot stand gaat komen. Degene die dit wel weten omdat zij deze gemaakt hebben, weten dat er veel werk in zit.

 

Dus, zoals gezegd....je maakt deze creatie in meerdere delen.  Dat wil zeggen: de basis wordt gemaakt in een hele dag met een halve dag erbij. Je hebt namelijk 1.5 dagdeel nodig om je basis helemaal in klei te hebben staan. De eerste dag begin je met folie en tape voor het vormen van de pinguïns. Dan beginnen we met het over kleien van je basis. Je hebt aan het einde van dag 1 dan een grote en de kleinste pinguïn in klei staan of alleen een grote pinguïn. 

Dan hebben we nog een halve dag om de laatste hand te leggen aan de kleibasis. Het losse dagdeel kan al naar gelang hoever je bent, variëren van 1 tot max. 4 uurtjes. Dan laten we deze een week (minimaal 5 maximaal 10 dagen) drogen en vervolgen we met een dagdeel van ongeveer 3.5 uur voor het verven. Dan is je creatie klaar (en ook droog) en kan deze mee naar huis.

Door het verven in brons look ziet dit beeld er als een echt brons beeld uit.

De losse dagdelen kunnen ook ingepland worden op avonden.

 

Je hoeft geen door de wol geverfde crea bea te zijn, geen ervaren powertexer..  maar wel iemand die het leuk vindt, creaties te bouwen in opzet en in tijd. Iedereen kan dit maken (met wat hulp van Crea JUUL ;-) ) 

Ga de uitdaging aan, vind de crea bea in jezelf die je nooit vond.. en ervaar hoe wonderlijk het is om deze creatie tot stand te zien komen.

Tussendoor geniet je van een lekkere lunch op dag 1 en er is altijd genoeg koffie/thee en veel lekkers.

Genoeg om je spirit aan de gang te houden.

Bel je vriendin, collega, familie en meld je aan! Niemand zal geloven dat je dit zelf hebt gemaakt!

 

Data dag 1 >>>>  je kunt kiezen uit de volgende data:

let op: DE OVERIGE DAGDELEN STAAN NIET IN DEZE DATA VERMELD. DEZE STEMMEN WE MET ELKAAR AF OP DE EERSTE DAG DAT JE HIER BENT. 

vrijdag 12 maart / zaterdag 20 maart / donderdag 25 maart / maandag 29 maart.

Reserveren is mogelijk. Blijkt door lockdown de datum niet uit te komen, dan verschuiven we kosteloos.

Tijd 9.15-17.00 uur.

 

Wil je met iemand samen komen maar bovengenoemde data zijn niet handig? Dan kun je in overleg via mail met mij zelf een datum bepalen.

 

Prijs all in : 120 euro (frame, basismaterialen, powertex klei, powertex verfpigmenten en vernis, lunch dag 1, onbeperkt koffie/thee en lekkers op dag 1, dagdeel 2+3).

Betaling in termijnen is mogelijk. Je betaalt op dag 1 een bedrag aan van 70 euro. Op dagdeel 2 de rest. 

 

***** CORONA  ******

zie hiervoor de hoofdpagina van deze website. 

 

Leuk als je komt! Mail je aanmelding door naar  info@creajuul.nl