HAPPY FAMILY pinguïn familie abstract

.

Een bijzonder fraaie creatie is toch wel deze. Familie pinguïn!

CURSUS OPZET 1 hele dag + dagdeel + dagdeel, verdeeld over ongeveer 2 tot 3 weken ***

Belangrijk is bij het maken van een sculptuur dat je er geen haast mee moet hebben.

Daarom heb ik deze sculptuur cursus ook ruim opgezet. Hetgeen betekent dat je net als bijv met het nemen van schilderlessen, je meerdere keren in mijn atelier bezig bent. Creëren is een proces en dat kost tijd. Het is totaal zinloos om dit snel in elkaar te willen hebben. Tenslotte heb je waarschijnlijk geen idee hoe dit überhaupt tot stand gaat komen. Degene die dit wel weten omdat zij deze gemaakt hebben, weten dat er veel werk in zit.

De pinguïn familie heeft voor een abstracte look een opengewerkte structuur.

 

Dus, zoals gezegd....je maakt deze creatie in meerdere delen.  We gaan eerst een basis maken van het beeld. Dat betekent dat we op een frame vormen gaan maken met folie en tape. Als deze basis is gemaakt gaan we verder met het kleien.

Dit betekent dat we starten met een hele dag. Dan hoop ik dat je zover bent dat je 2 pinguins in de klei hebt staan. Een grote en een kleine. Dan volgt er nog een halve dag om alles verder af te maken en staat na dit dagdeel je hele beeld in de klei. Het 2e dagdeel kan qua tijd variëren in 1 tot max 3 uur. Afhankelijk van hoever je gekomen bent op dag 1. Uiteraard doen we deze stappen met elkaar. 

 

*** het is best mogelijk door ervaring of handigheid dat het je lukt om de basis in klei in dag 1 af te hebben. Dan heb je nog 1 dagdeel nodig voor het verven en vervalt het 2e dagdeel. Dit verandert niets aan de cursusprijs! Dit is niet vooraf te voorspellen.

 

Dan laten we deze een week (minimaal 5 maximaal 10 dagen) drogen en vervolgen we met een dagdeel van ongeveer 3.5 uur voor het verven. Dan is je creatie klaar (en ook droog) en kan deze mee naar huis. Door het verven in brons look ziet dit beeld er als een echt brons beeld uit.

De losse dagdelen kunnen ook ingepland worden op avonden. Alleen dag 1 staat vast qua planning. De overige dagdelen stemmen we met elkaar af als je hier bent voor dag 1. 

 

Je hoeft geen door de wol geverfde crea bea te zijn, geen ervaren powertexer..  maar wel iemand die het leuk vindt, creaties te bouwen in opzet en in tijd. Iedereen kan dit maken (met wat hulp van Crea JUUL ;-) ) 

Ga de uitdaging aan, vind de crea bea in jezelf die je nooit vond.. en ervaar hoe wonderlijk het is om deze creatie tot stand te zien komen.

Tussendoor geniet je van een lekkere lunch op dag 1 en er is altijd genoeg koffie/thee en veel lekkers.

Genoeg om je spirit aan de gang te houden.

Bel je vriendin, collega, familie en meld je aan! Niemand zal geloven dat je dit zelf hebt gemaakt!

 

Data dag 1 >>>>  je kunt kiezen uit de volgende data:

let op: DE OVERIGE DAGDELEN STAAN NIET IN DEZE DATA VERMELD. DEZE STEMMEN WE MET ELKAAR AF OP DE EERSTE DAG DAT JE HIER BENT. Dagdeel 2 en 3 kunnen ook avonddelen zijn.

Reserveer nu vast een plekje. 

zaterdag 21 september / dinsdag 24 september / vrijdag 3 oktober / maandag 6 oktober / woensdag 22 oktober.

Tijd 9.15-16.30 uur.

 

Wil je met iemand samen komen maar bovengenoemde data zijn niet handig? Dan kun je in overleg via mail met mij zelf een datum bepalen.

 

Prijs all in : 129 euro (frame, basismaterialen, powertex klei, powertex verfpigmenten en vernis, lunch dag 1, onbeperkt koffie/thee en lekkers op dag 1, dagdeel 2+3).

Betaling in termijnen is mogelijk. Je betaalt op dag 1 een bedrag aan van 70 euro. Op dagdeel 2 de rest. 

 

***** CORONA  ******

zie hiervoor de hoofdpagina van deze website. 

 

Leuk als je komt! Mail je aanmelding door naar  info@creajuul.nl  of mail naar julietteschriek@ziggo.nl