Creatie "MY FUNNY BUNNY"
Mijn nieuwste creatie..

Creatie "MY FUNNY BUNNY"

Dit grappige konijn met bril en zittend in zijn hol maak je in 1.5 dagdeel.

In dag 1 maken we de basis van deze creatie. Een deel van de basis staat voor je klaar. Dan is er meer tijd voor klei en afwerking. Deze dag is inclusief lunch!

 

Aan het einde van deze dag is de basis gereed en klaar om een aantal dagen te drogen.

Deze dag begint om 9.00 uur tot uiterlijk 17.00 uur afhankelijk van het werktempo van de groep. Deze groep kan uit minimaal 2 en maximaal 4 personen bestaan.

Je hoeft geen ervaring te hebben met Powertex of met klei of een crea bea te zijn.

 

Dagdeel 2 het verven van deze creatie neemt 4 uur in beslag. De datum hiervoor stemmen we met elkaar af als je hier bent. De droogtijd vanaf dag 1 tot het 2e dagdeel is maximaal 9 dagen.

 

De prijs voor deze geheel verzorgde cursus bedraagt:  89 euro compleet.

In opdracht gemaakt is tevens mogelijk, dan kost deze creatie  hetzelfde als de cursus.

Levertijd gemiddeld 3 weken na opdracht.

 

Deze creatie is redelijk groot, de ondergrond het hol, is doorsnede 35 cm, de haas zelf is ongeveer 25 cm. 

 

Data DAG 1:  dinsdag 30 juni / vrijdag 10 juli / woensdag 15 juli ( let op > dagdeel 2 voor deze datum voor 24 juli) / zaterdag 22 augustus / woensdag 26 augustus / vrijdag 4 september / donderdag 24 september / dinsdag 29 september / donderdag 8 oktober / woensdag 21 oktober / zaterdag 31 oktober.

Tijd 9.00-17.00 uur

 

Wil je deze creatie graag maken maar deze data komen niet gelegen? Je bent met 2 of meer personen? Overleg dan via de mail met mij voor andere data opties. Er is altijd ruimte om te schuiven in mijn agenda! 

 

Aanmelden? Je meldt je aan door te mailen naar info@creajuul.nl 

 

***** CORONA  ******

Ik zal deze cursus weer opstarten vanaf begin juni bij maximaal 2 cursisten. Dit betekent dat in mijn atelier ruimte is om met 3 personen in ruime afstand van elkaar te kunnen zitten. Ook ga ik ervan uit dat als je je niet fit voelt, je klachten ervaart die bij Corona ziektebeeld horen, je de cursus zelf zult verplaatsen naar een andere datum (dit is kosteloos). Het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat we elkaar in gevaar brengen, dat geldt uiteraard ook voor mij. In mijn atelier werken we altijd met handschoenen en schorten aan. Je mag maar niet verplicht, zelf de keuze maken een mondkapje te dragen (zelf meebrengen). Ik zal ten alle tijden gepaste afstand houden en als het niet anders kan, je daarvoor je toestemming vragen. Heb je hier verder nog vragen over, stel ze dan even via de mail. Ik beantwoord ze graag.