Creatie "MY FUNNY BUNNY"
Mijn nieuwste creatie..

Deze bunny met zijn hol maak je in 1.5 dagdeel.
In dag 1 maken we de basis van deze creatie. Een deel van de basis staat voor je klaar. Dan is er meer tijd voor klei en afwerking.
Tussendoor serveer ik een soepje met diverse belegde broodjes, jus d'orange / melk / karnemelk.

De bedoeling is dat deze creatie aan het einde van de dag geheel in de basis staat. Gezien het feit dat deze creatie nieuw is, zullen de eerste cursisten leidraad zijn voor het tijdsbestek.
Ik reserveer daarom voor de eerste dag de tijd van 9.00-17.00 uur maar dit kan dus in de praktijk anders (lees korter) zijn.

Vanwege de intensiteit van het lesgeven bij deze creatie kunnen er slechts 4 personen per datum deelnemen. Je hoeft geen ervaring te hebben met Powertex of met klei of een crea bea te zijn.

Dagdeel 2 het verven van deze creatie neemt 4 uur in beslag. De datum hiervoor stemmen we met elkaar af als je hier bent. Omdat deze creatie goed moet kunnen drogen, verven we deze in 5 tot maximaal 7 dagen na dagdeel 1.

De prijs voor deze geheel verzorgde cursus bedraagt: 89 euro.

Deze creatie is redelijk groot, de ondergrond het hol, is doorsnede 35 cm, de haas zelf is ongeveer 25 cm. Zie video op mijn FB pagina.

Data dag 1: zaterdag 5 juni / donderdag 11 juni / maandag 15 juni / vrijdag 19 juni / dinsdag 30 juni / vrijdag 10 juli / woensdag 15 juli ( let op > dagdeel 2 voor deze datum voor 24 juli). 

Wil je deze creatie graag maken maar deze data komen niet gelegen? Je bent met 2 of meer personen? Overleg dan via de mail met mij voor andere data opties. Er is altijd ruimte om te schuiven in mijn agenda! 

Je meldt je aan door te mailen naar info@creajuul.nl 

Je kunt nu reserveren voor bovengenoemde data.

Mocht door de regelingen van het corona virus de datum in het gedrang komen, dan zal deze worden verplaatst naar een tijdsbestek waarin het weer mogelijk is cursussen te volgen. Echter loopt deze planning vanaf eind mei tot half juli. Ik hoop je dan te kunnen zien.

Verplaatsing neemt geen kosten met zich mee. Overige annuleringsvoorwaarden vind je terug in de bevestiging die je ontvangt na reservering.