Home Deco Birds Vogeltjes op een frame

 

JE ZOU TOCH MAAR ZOIETS MOOIS KUNNEN MAKEN! 

nou dat kan!

Creatie HOME DECO BIRDS, vogeltjes op een frame. Gemaakt in 2 x dagdeel.
Gezellig voor binnen of buiten.
Cursus opzet dag 1 tot ongeveer 14.00 uur* (uitloop half uur is mogelijk), na ruim een week nog 3 uurtjes om te verven.

Deze passen leuk in je raam, staan prachtig op een kast of schouw en nog leuker.. helemaal door jou gemaakt. Je hoeft geen ervaring te hebben, geen crea bea te zijn (mag natuurlijk wel  ). Ze kunnen ook buiten staan *.

 

De vogeltjes maak je helemaal zelf. De basis hiervan word je uitgebreid voorgedaan en uitgelegd. Daarna ga je zelf aan de slag. Na het maken van de basis elementen, worden deze in klei gezet. Geen oven.. geen gedoe maar wel 100% geslaagd.

We maken deze creatie in iets meer dan een dagdeel. Dit is de basis. Deze dient aan het einde van dit dagdeel geheel in klei te staan.

We starten om 9.00 tot ongeveer 13.30 / 14.00 uur (richtlijn).  Ik serveer tussendoor een lekker soepje met wat hartigs erbij.

Dan gaat deze creatie een aantal dagen drogen (5 tot maximaal 10 dagen) en spreken we met elkaar een datum af om deze creatie te verven. Het verven duurt ongeveer 2.5 tot 3 uurtjes. Voor het verven gebruiken we de brons look techniek. Deze wordt voorgedaan en je kunt zelf bepalen wat je mooi vindt en wilt toepassen.

De verf is na verwerking gelijk droog en je creatie kan direct mee naar huis. We spreken met elkaar af voor een ochtend / middag of avond.

Hoe leuk is dit? Een prachtige eye catcher in je huis, niet gekocht in een deco winkel maar helemaal door JOU gemaakt! Top toch?

Hoogte inclusief vogeltjes 55 cm. Als je met 2 personen aanmeldt kun je ook zelf een datum voorstellen (ma-vr + zaterdagen).

 

Kosten voor de totale cursus bedragen 79 euro. Wil je deze creatie buiten neerzetten? Je kunt zelf deze metalen plaat op een tegel kitten of via mij op een leisteen plaat laten lijmen, extra kosten hiervoor 7.50 euro. Dan kan deze niet meer omvallen met wind bijv. als je 'm buiten neer wilt zetten.

Hierin is inbegrepen: frame, alle basis en Powertex materialen, verfpigmenten en onbeperkt koffie/thee en lekkers op beide dagdelen.

Data voor het eerste deel: 9.00-14.00 uur (eindtijd is richtlijn).

In deze corona tijd is het ook mogelijk om zelf een datum voor deze cursus te laten inplannen. Voorwaarde is dat je aanmeldt met 2 personen tegelijkertijd. Wil je alleen inschrijven volg dan de data die hieronder staan. 

maandag 10 mei / dinsdag 18 mei / donderdag 3 juni / zaterdag 12 juni. 

Aanmelden in corona tijd >>>>>> zie tekst website. Max. 2 p per datum. Meer personen even niet mogelijk om dit moment. 

Aanmelden? mail je favoriete datum door naar julietteschriek@ziggo.nl