Home Deco Birds Vogeltjes op een frame

Gezellig voor binnen of buiten.

Creatie HOME DECO BIRDS, vogeltjes op een frame.

Cursus opzet dag 1 tot ongeveer 14.00 uur* (uitloop half uur is mogelijk), na ruim een week nog 3 uurtjes om te verven.

Deze passen leuk in je raam, staan prachtig op een kast of schouw en nog leuker.. helemaal door jou gemaakt. Je hoeft geen ervaring te hebben, geen crea bea te zijn (mag natuurlijk wel  ;-) ). Ze kunnen ook buiten staan *.

 

De vogeltjes maak je helemaal zelf. De basis hiervan word je uitgebreid voorgedaan en uitgelegd. Daarna ga je zelf aan de slag. Na het maken van de basis elementen, worden deze in klei gezet. Geen oven.. geen gedoe maar wel 100% geslaagd.

 

We maken deze creatie in iets meer dan een dagdeel.

We starten om 9.00 tot ongeveer 14.00 uur (richtlijn). Het is toegestaan zelf een boterham mee te nemen* . Ik serveer tussendoor een lekker soepje.

 

Dan gaat deze creatie een aantal dagen drogen (5 tot maximaal 10 dagen) en spreken we met elkaar een datum af om deze creatie te verven. Het verven duurt ongeveer 2.5 tot 3 uurtjes. Voor het verven gebruiken we de brons look techniek. Deze wordt voorgedaan en je kunt zelf bepalen wat je mooi vindt en wilt toepassen.

De verf is na verwerking gelijk droog en je creatie kan direct mee naar huis. We spreken met elkaar af voor een ochtend / middag of avond. 

 

Hoe leuk is dit? Een prachtige eye catcher in je huis, niet gekocht in een deco winkel maar helemaal door JOU gemaakt! Top toch?

 

Hoogte inclusief vogeltjes 55 cm. Als je met 2 personen aanmeldt kun je ook zelf een datum voorstellen (ma-vr + zaterdagen).

 

Kosten voor de totale cursus bedragen 67,50 euro. Wil je deze creatie buiten neerzetten? Je kunt zelf deze metalen plaat op een tegel kitten of via mij op een leisteen plaat laten lijmen, extra kosten hiervoor 7.50 euro. Dan kan deze niet meer omvallen met wind bijv. als je 'm buiten neer wilt zetten.

 

Hierin is inbegrepen: frame, alle basis en Powertex materialen, verfpigmenten en onbeperkt koffie/thee en lekkers op beide dagdelen.

 

Data voor het eerste deel: 9.00-14.00 uur (eindtijd is richtlijn).

 zaterdag 19 september / vrijdagochtend 25 september / maandag 28 september / donderdag 1 oktober > voor deze laatste datum geldt dat dagdeel 2 zal plaatsvinden in de week van 5-9 oktober. 

De planning voor deze cursus wordt hervat medio november.  

 

 

***** CORONA  ******

Ik zal deze cursus weer opstarten vanaf medio juni bij maximaal 3 cursisten. Dit betekent dat in mijn atelier ruimte is om met 4 personen in ruime afstand van elkaar te kunnen zitten. Ook ga ik ervan uit dat als je je niet fit voelt, je klachten ervaart die bij Corona ziektebeeld horen, je de cursus zelf zult verplaatsen naar een andere datum (dit is kosteloos). Het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat we elkaar in gevaar brengen, dat geldt uiteraard ook voor mij. In mijn atelier werken we altijd met handschoenen en schorten aan. Je mag maar niet verplicht, zelf de keuze maken een mondkapje te dragen (zelf meebrengen). Ik zal ten alle tijden gepaste afstand houden en als het niet anders kan, je daarvoor je toestemming vragen. Heb je hier verder nog vragen over, stel ze dan even via de mail. Ik beantwoord ze graag.

Aanmelden? mail je favoriete datum door naar  info@creajuul.nl of naar julietteschriek@ziggo.nl