BOEDDHA Steen gemaakt in 1 dag

Voor de liefhebbers is er inmiddels weer gestart met de cursus BOEDDHA STEEN MAKEN.. in 1 dag, inclusief lunch.

Boeddha of Buddha... je houdt ervan of niet....


Deze Boeddha staat op een zwart metalen frame (laag). Naar wens kan ook het frame mee geschilderd worden in de kleuren die in de steen zitten.


Foto’s zijn voorbeelden. Elke steen is 40 cm in doorsnede en 4 cm dik.

 


Data: donderdag 25 juni / dinsdag 7 juli / vrijdag 17 juli / zaterdag 12 september / dinsdag 22 september / vrijdag 2 oktober.  

Tijd 9.15-16.45 uur.


Cursusprijs voor de hele dag, inclusief lunch, alle materialen, frame etc. bedraagt 89,95 euro.


Foto's tonen diverse stenen die hier in mijn atelier zijn gemaakt. Het Boeddha hoofd dat het meest op de foto's te zien is, komt uit het vaste assortiment van Powertex en is altijd op voorraad.

Meest van tijd heb ik ook nog andere Boeddha (hoofden) in mijn voorraad, je bent vrij om te kiezen.

Zelf een beeldje meenemen mag ook (veranderd niets aan de cursusprijs). Dit beeldje mag niet te zwaar zijn (liefst gips) en niet te groot. Ik zal je adviseren of het mogelijk is dit beeldje erin te maken.


Hoe je de steen gaat decoreren is geheel aan jou. Van mij kun je tips en handvatten verwachten over hoe de lay out te maken, je te assisteren en je advies te geven over kleurgebruik en accenten.

Je kunt werken met diverse beschikbare materialen, stof, sjablonen, kantjes, glasstenen, klei, etc etc.

Je Boeddha dient in de basis te staan voordat we gaan lunchen. Tijdens de lunch kan deze dan "harden" zodat we deze na de lunch kunnen verven.

 

Zelf een datum kiezen? Dat kan! Mail gerust je opties door. Ik start vanaf 2 deelnemers op dezelfde datum.

 

***** CORONA ***** lees even aandachtig door 

Ik zal deze cursus weer opstarten vanaf eind juni bij maximaal 2 cursisten. Dit betekent dat in mijn atelier ruimte is om met 3 personen in ruime afstand van elkaar te kunnen zitten. Ook ga ik ervan uit dat als je je niet fit voelt, je klachten ervaart die bij Corona ziektebeeld horen, je de cursus zelf zult verplaatsen naar een andere datum (dit is kosteloos). Het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat we elkaar in gevaar brengen, dat geldt uiteraard ook voor mij. In mijn atelier werken we altijd met handschoenen en schorten aan. Je mag maar niet verplicht, zelf de keuze maken een mondkapje te dragen (zelf meebrengen). Ik zal ten alle tijden gepaste afstand houden en als het niet anders kan, je daarvoor je toestemming vragen. Heb je hier verder nog vragen over, stel ze dan even via de mail. Ik beantwoord ze graag. 

Aanmelden? Of je hebt vragen? mail naar info@creajuul.nl