Vogeltjes op een frame  HOME DECO BIRDS  3/4 dag met lunch + 1 dagdeel 

Vogeltjes maken je vrolijk! 

Creatie is geschikt voor binnen en buiten. 

Creatie HOME DECO BIRDS, vogeltjes op een frame. Gemaakt in 2 x dagdeel.
Gezellig voor binnen of buiten.
Cursus opzet dag 1 tot ongeveer 14.30 uur* (uitloop half uur is mogelijk), na ruim een week nog 3 uurtjes om te verven.

Deze passen leuk in je raam, staan prachtig op een kast of schouw en nog leuker.. helemaal door jou gemaakt. Je hoeft geen ervaring te hebben, geen crea bea te zijn (mag natuurlijk wel  ). Ze kunnen ook buiten staan *.

 

De vogeltjes maak je helemaal zelf. De basis hiervan word je uitgebreid voorgedaan en uitgelegd. Daarna ga je zelf aan de slag. Na het maken van de basis elementen, worden deze in klei gezet. Geen oven.. geen gedoe maar wel 100% geslaagd.

We maken deze creatie in iets meer dan een dagdeel. Dit is de basis. Deze dient aan het einde van dit dagdeel geheel in klei te staan.

We starten om 9.30 tot ongeveer 14.30 uur (richtlijn).  Ik serveer tussendoor een lekker soepje met belegde broodjes erbij.

Dan gaat deze creatie een aantal dagen drogen (5 tot maximaal 10 dagen) en spreken we met elkaar een datum af om deze creatie te verven. Het verven duurt ongeveer 2.5 tot 3 uurtjes. Voor het verven gebruiken we de brons look techniek. Deze wordt voorgedaan en je kunt zelf bepalen wat je mooi vindt en wilt toepassen.

De verf is na verwerking gelijk droog en je creatie kan direct mee naar huis. We spreken met elkaar af voor een ochtend / middag of avond.

Hoe leuk is dit? Een prachtige eye catcher in je huis, niet gekocht in een deco winkel maar helemaal door JOU gemaakt! Top toch?

Hoogte inclusief vogeltjes 55 cm.

 

 

Kosten voor de totale cursus bedragen 89 euro all in p.p. Vanaf 1 oktober bedraagt de cursusprijs 98 euro (zie aankondiging op de home pagina).

Wil je deze creatie buiten neerzetten? Je kunt zelf deze metalen plaat op een tegel kitten of via mij op een leisteen plaat laten lijmen, extra kosten voor een leisteen plaat  7.50 euro. Dan kan deze niet meer omvallen met wind bijv. als je 'm buiten neer wilt zetten.

In de cursusprijs zit inbegrepen:  het  frame, alle basis en afwerk Powertex materialen, verfpigmenten, soepje en belegde broodjes en onbeperkt koffie/thee en lekkers op beide dagdelen.

 

Data voor het eerste deel: je kunt je opgeven voor het volgen van deze cursus op een door de week dag of een zaterdag. Overleg via de mail wanneer het JOU uitkomt. Meld je je aan met 2 personen voor 1 datum dan kan de cursus zeker doorgaan. Meld je je alleen aan dan kijk ik via social media of er een cursist aansluit.   

Tijd 9.00-14.30 uur (eindtijd is richtlijn uitloop altijd mogelijk, echter max half uur, eerder klaar kan ook ;-) dat hangt af van ons werktempo).

 

Per datum kunnen door de week  4 personen meedoen. Op zaterdagen is er plaats voor maximaal 3 personen. Heb je een groter groepje overleg dan even via de mail naar de mogelijkheden.

 

Aanmelden? mail je favoriete datum door naar julietteschriek@ziggo.nl