VLINDERBOL XL (diameter bol 25 cm)

Deze vlinderbol staat zo prachtig in de tuin, of op het balkon! Maar ook binnen kan deze fungeren als een mooie eye catcher! 

In geen tuincentrum vind je zoiets moois. En wat zo leuk is... je hebt het ook nog eens helemaal zelf gemaakt. Je hoeft geen crea bea te zijn of ervaring te hebben met deze manier van creatief zijn. Ik laat je alle in's en out's zien en beleven.

 

Je maakt deze creatie in 1 hele dag (inclusief lunch) en los dagdeel van ongeveer 4 uurtjes. In de eerste dag wordt de basis gemaakt en het geheel in klei gezet. Tussendoor genieten we even van een lekkere lunch. 

De vlinder is mooi groot en heeft deze standaard vorm. De bol heeft maar liefst een doorsnede van 25 cm. Decoreren doen we met 2 soorten klei. De versieringen maak je zelf naar eigen inzicht en idee. Geen idee? Ook daar help ik je bij.

De kleuren van deze vlinder bol zijn opgezet met heel heel veel turquoise in verschillende schakeringen. Ik kan je laten zien en leren hoe je dat doet. Liever een andere kleur of kleuren? Ook dat kan ik je leren!

 

Een prachtige creatie voor binnen of buiten! Binnen het Powertex verfsysteem zijn er heel veel kleuren mogelijk. Door de afwerking met brons pigment poeders krijgt je werk een mooie diepte uitstraling. 

 

De eerste dag begint om 9.15 uur tot ongeveer 16.30 uur.  De datum voor dagdeel 2 vind je NIET in het overzicht hieronder. Deze stemmen we met elkaar af tijdens dagdeel 1. De verf is gelijk droog en je creatie kan na dagdeel 2 ook mee naar huis.

 

AANKONDIGING:

Vanwege het feit dat leveranciers van Powertex en basismaterialen per 1 oktober 20% prijsverhoging doorvoeren, ben ik helaas genoodzaakt mijn cursusprijzen per 1 oktober a.s. te verhogen. 

Dit betekent dat er gemiddeld 10 tot 20% verhoging gaat plaatsvinden. Per cursus wordt vermeld wat de prijs vanaf 1 oktober gaat worden. De verhoging is per cursus bepaalt en hangt af van de hoeveelheid Powertex materialen en welke ondergronden voor een creatie worden gebruikt. Hierdoor zal de ene cursus duurder worden dan de andere. 

Reserveer je je cursus voor eind september, dan kun je nog meedoen voor de oude cursusprijs ook als dit betekent dat je de cursus in oktober of november volgt. Deze regel is alleen toepasbaar bij aanmeldingen tot 30 september en geldig op cursussen gepland in de maanden oktober en november 2021 (geldt niet voor kerstworkshops).  

Reserveer je na 30 september dan betaal je de prijs zoals genoemd vanaf 1 oktober. 

Data waaruit je kunt kiezen voor dag 1: Tijd 9.15-16.30 uur (uitloop half uur max is mogelijk)

woensdag 29 september / dinsdag 5 oktober.  Bij Crea JUUL kun je zelf je cursusdatum bepalen. Meld je aan via de mail en vertel mij welke dagen voor jou handig zijn. Een datum voorkeur aangeven kan ook (liefst dan 2 of 3 opties). Vervolg van de cursus spreken we altijd af als je hier de eerste keer bent.

 

Beschikbaar aantal plaatsen door de weeks is maximaal 5. Beschikbaar aantal plaatsen op zaterdag is maximaal 3.

Zou je liever een andere datum willen? overleg dan in de mail (julietteschriek@ziggo.nl). Schuiven in mijn agenda is altijd een optie.

 

Prijs voor de gehele cursus bedraagt 129 euro (alle benodigde (basis)materialen, klei, verfpigmenten en vernis, lunch, koffie/thee en lekkers).

 

Let op!

Vanaf 1 oktober bedraagt de cursusprijs 142,50 euro. 

Wil je een kleinere bol maken? Kijk dan even op de website onder het cursusaanbod Vlinderbol Butterfly Love. 

 

 

Wil je je aanmelden? mail dan even je gegevens /datum van voorkeur door aan julietteschriek@ziggo.nl