VLINDERBOL XL (diameter bol 25 cm)

Deze vlinderbol staat zo prachtig in de tuin, of op het balkon! Maar ook binnen kan deze fungeren als een mooie eye catcher! 

In geen tuincentrum vind je zoiets moois. En wat zo leuk is... je hebt het ook nog eens helemaal zelf gemaakt. Je hoeft geen crea bea te zijn of ervaring te hebben met deze manier van creatief zijn. Ik laat je alle in's en out's zien en beleven.

 

Je maakt deze creatie in 1 hele dag (inclusief lunch) en los dagdeel van ongeveer 4 uurtjes. In de eerste dag wordt de basis gemaakt en het geheel in klei gezet. Tussendoor genieten we even van een lekkere lunch. 

De vlinder is mooi groot en heeft deze standaard vorm. De bol heeft maar liefst een doorsnede van 25 cm. Decoreren doen we met 2 soorten klei. De versieringen maak je zelf naar eigen inzicht en idee. Geen idee? Ook daar help ik je bij.

De kleuren van deze vlinder bol zijn opgezet met heel heel veel turquoise in verschillende schakeringen. Ik kan je laten zien en leren hoe je dat doet. Liever een andere kleur of kleuren? Ook dat kan ik je leren!

 

In dagdeel 2 wordt de bol in kleur gezet. Dit doen we met Powertex verfpoeders en vernis. De data voor dit dagdeel worden niet in het overzicht vermeldt omdat we dit met elkaar afstemmen op dag 1. Dagdeel 2 vindt plaats 5 tot maximaal 10 dagen na dag 1. Gelieve hiermee rekening te houden. 

 

Een prachtige creatie voor binnen of buiten! Binnen het Powertex verfsysteem zijn er heel veel kleuren mogelijk. Door de afwerking met brons pigment poeders krijgt je werk een mooie diepte uitstraling. 

 

  

 

Data waaruit je kunt kiezen voor dag 1:

dinsdag 25 januari / zaterdag 29 januari / vrijdag 2 februari / vrijdag 4 februari / donderdag 17 februari / zaterdag 5 maart.

De eerste dag begint om 9.15 uur tot ongeveer 16.30 uur

Bij Crea JUUL kun je ook zelf je cursusdatum bepalen. Meld je aan via de mail en vertel mij welke dagen voor jou handig zijn. Een datum voorkeur aangeven kan ook (liefst dan 2 of 3 opties). Vervolg van de cursus spreken we altijd af als je hier de eerste keer bent. Om zelf een planning in te vullen is de voorwaarde dat je met 2 of meer personen kunt aanmelden. 

 

Beschikbaar aantal plaatsen door de weeks is maximaal 5. Beschikbaar aantal plaatsen op zaterdag is maximaal 3.

 

Prijs voor de gehele cursus bedraagt 129 euro (alle benodigde (basis)materialen, klei, verfpigmenten en vernis, lunch dag 1, koffie/thee en lekkers).

Wil je een kleinere bol maken? Kijk dan even op de website onder het cursusaanbod Vlinderbol Butterfly Love. 

 

 

Wil je je aanmelden of liever een andere datum deze cursus volgen? mail dan even je gegevens /datum van voorkeur door aan julietteschriek@ziggo.nl