UIL op stelten

TUINDECORATIE  UIL OP STELTEN

GEKOCHT BIJ... NEE... GEMAAKT DOOR .... JOU!!!!!

Want deze geweldige tuincreatie maak jij helemaal zelf!Je hoeft geen ervaring te hebben met klei(en), geen ervaring te hebben met Powertex, geen crea bea te zijn (mag wel).

 

Deze creatie maak je in 2 dagdelen. In dagdeel 1 maak je de basis waarop de klei verwerkt gaat worden en in dagdeel 2 gaat deze in de verf.

 

Een bont gekleurde of liever in een naturel kleur.. alles kan. Ik doe deze creatie met je mee, zodat je stap voor stap kunt zien wat de bedoeling is. Want powertex creaties zien er uit als klei en dat zijn ze ook.. maar... een basis eronder is iets wat niemand verwacht. Omdat Powertex klei een 2 componenten verharder klei is (en aan de lucht droogt) is een oven niet nodig. Maar dat betekent wel dat je niet met een bonk klei aan de gang kunt gaan. Nee... wij maken ondergronden van frames, piepschuim, folie, tape etc etc. Elke creatie heeft zijn eigen geheim. Super leuk om dat eens te ontdekken!

 

Een deel van de basis zet ik voor je klaar. Dit zou veel tijd kosten om het zelf te doen en je kunt beter lekker in de klei zitten!Dan kunnen we aan de slag met de klei. Grappig te zien hoe de eerste opzet al gelijk het gezicht van de uil bepaalt en ieder een eigen gezicht maakt!

 

 

 

Data voor het EERSTE DEEL: kies een datum >> 

DEZE CURSUS KUN JE WEER VOLGEN NA DE ZOMERVAKANTIE. Je kunt alvast je plekje reserveren!

Zomersluiting van 25 juli t/m 14 augustus

Zaterdagochtend 21 augustus / dinsdagavond 24 augustus / vrijdagochtend 27 augustus / woensdagavond 3 september / vrijdagochtend 10 september / zaterdagochtend 11 september. 

Aantal beschikbare plaatsen per datum = 4. Op zaterdagochtend kunnen er 3 personen deelnemen.

 

 

De cursusprijs inclusief lesgeld voor 2 dagdelen, frame, alle basis-, klei- en verfmaterialen, onbeperkt koffie/thee en lekkers bedraagt: 79,99 euro.

Vanaf 1 oktober bedraagt deze cursusprijs 96 euro. 

* meerprijs vastlijmen op steen + 7,50 euro.

 

Aanmelden of vragen?

stuur een PB-tje als je op FB zit of mail naar julietteschriek@ziggo.nl.

 

 

 

 

 

AANKONDIGING:

Vanwege het feit dat leveranciers van Powertex en basismaterialen per 1 oktober 20% prijsverhoging doorvoeren, ben ik helaas genoodzaakt mijn cursusprijzen per 1 oktober a.s. te verhogen. 

Dit betekent dat er gemiddeld 10 tot 20% verhoging gaat plaatsvinden. Per cursus wordt vermeld wat de prijs vanaf 1 oktober gaat worden. De verhoging is per cursus bepaalt en hangt af van de hoeveelheid Powertex materialen en welke ondergronden voor een creatie worden gebruikt. Hierdoor zal de ene cursus duurder worden dan de andere. 

Reserveer je je cursus voor eind september, dan kun je nog meedoen voor de oude cursusprijs ook als dit betekent dat je de cursus in oktober of november volgt. Deze regel is alleen toepasbaar bij aanmeldingen tot 30 september en geldig op cursussen gepland in de maanden oktober en november 2021 (geldt niet voor kerstworkshops).  

Reserveer je na 30 september dan betaal je de prijs zoals genoemd vanaf 1 oktober.