MAANVIS klein of groot

Deze prachtige maanvis maak je in 1.5 dag. Deze 1.5 dag is gesplitst in 1 hele en een halve dag. De hele dag is  inclusief een lekkere lunch. Op deze dag maak je de basis van de vis en wordt de vis in klei gezet. Na een aantal dagen drogen volgt nog een dagdeel voor het in kleur zetten van de vis.
We werken met Powertex klei en kleurpigmenten uit het Powertex verfsysteem. Een prachtige creatie waar je zeker complimenten over gaat krijgen.

De data in dit bericht zijn voor de eerste dag.
Het 2e dagdeel (3 tot 4 uurtjes) is een ochtend/middag of avond en wordt met het groepje waarin je zit afgestemd.
Gemiddeld zit er een week (max. 2 weken) tussen dagdeel 1 en 2.

Wil je eens meemaken hoe het werkt of van een frame een creatie te laten "groeien" als deze? Geef je dan op !

De diameter van het lijf van deze vis is 16 cm voor de kleine en 24 cm voor de grote. Dit is exclusief de vinnen en voelsprieten.

 

Data VOOR DE EERSTE DAG: deze cursus kun je boeken in de maanden oktober en november 2021. Je kunt zelf een datum overleggen via de mail. Mogelijk van maandag tot en met zaterdag. 

Dagdeel 1 > tijd 9.15-16.30 uur / dagdeel 2 > de datum hiervoor stemmen we af op de eerste dag. Gemiddel 7 tot maximaal 10 dagen na dag 1. 

Deze cursus kun je op een door de weekse dag volgen met maximaal 5 personen. Op een zaterdag is er plaats voor maximaal 3 personen. De cursus start als er 2 personen op dezelfde datum staan ingeschreven. Meld je je met 2 personen aan dan ben je er zeker van dat je cursus doorgaat!

 

LET OP: In verband met het bestellen van frames en de levertijd hiervan, is het verstandig je zo snel mogelijk op te geven als je met deze data mee wilt doen.

 

AFMETINGEN VAN DE VIS:  foto 1 vis 16 cm / foto 2 vis 24 cm, deze afmetingen zijn zonder de vinnen. Reken hier nog eens zoveel cm bij. 

 
Kleine maanvis diameter 16 cm (diameter van het middenstuk lijf!!) CURSUSPRIJS 92,50 euro (foto met de keukenrol erbij). Per 1 oktober 105,-- euro.


Grote maanvis* diameter 24 cm (diameter van het middenstuk lijf !!!) CURSUSPRIJS 145,-- euro.

Per 1 oktober 165,-- euro. 

 

* Je krijgt bij de grote maanvis extra tijd, indien je dat nodig hebt (hiervoor worden geen extra kosten berekend).

De grote vis is echt wel meer werk om te maken. Dan kun je in overleg met mij nog 2 uur (max. 2.5 uur) hieraan werken zodat deze geheel in klei komt te staan. Mocht je met iemand de cursus doen die de kleine vis maakt, is het handig beiden de vis in klei te hebben alvorens een datum voor het verven af te spreken. Als deze datum vastgezet is, kunnen jullie beiden de vis afmaken door tegelijk te verven.

Prijzen zijn inclusief frame / basis en afwerkmaterialen Powertex / kleurpigmenten + vernis Powertex verfsysteem, lunch op dag 1, koffie/thee en lekkers als je hier bent.

 

Je meldt je aan door te mailen naar julietteschriek@ziggo.nl.

Je ontvangt binnen 1 dag een antwoord op je mail.

 

 

AANKONDIGING:

Vanwege het feit dat leveranciers van Powertex en basismaterialen per 1 oktober 20% prijsverhoging doorvoeren, ben ik helaas genoodzaakt mijn cursusprijzen per 1 oktober a.s. te verhogen. 

Dit betekent dat er gemiddeld 10 tot 20% verhoging gaat plaatsvinden. Per cursus wordt vermeld wat de prijs vanaf 1 oktober gaat worden. De verhoging is per cursus bepaalt en hangt af van de hoeveelheid Powertex materialen en welke ondergronden voor een creatie worden gebruikt. Hierdoor zal de ene cursus duurder worden dan de andere. 

Reserveer je je cursus voor eind september, dan kun je nog meedoen voor de oude cursusprijs ook als dit betekent dat je de cursus in oktober of november volgt. Deze regel is alleen toepasbaar bij aanmeldingen tot 30 september en geldig op cursussen gepland in de maanden oktober en november 2021 (geldt niet voor kerstworkshops).  

Reserveer je na 30 september dan betaal je de prijs zoals genoemd vanaf 1 oktober.