FOSSIL LADY.. een prachtige DAME (binnendecoratie)

zeg nou zelf.. isn't she beautiful?

Ik heb haar de naam FOSSIL LADY gegeven door haar decoraties. Een super leuke cursus om lekker je eigen ding te kunnen doen. Je eigen lay out bepalen.. hoofddeksel, versiersels* op haar lijf.. het is allemaal aan jou! Ik geef je genoeg handvatten ter inspiratie. Je kunt haar ook maken met een ander hoofdje, (op basis van beschikbaarheid, uit het Powertex assortiment), al dan niet met hoofd/haardecoratie erbij.

Wil je haar liever maken met een bloemdecoratie of andere versiersels? Ter plaatste laat ik je zien wat er nog meer mogelijk is. Alles past bij haar... Ze is 30 cm hoog en in heel veel kleuren te maken.

Probeer eens iets nieuws! Ervaring niet nodig.

 

 

Deze dame maken we in een "korte cursus dag ". Dat wil zeggen we starten om 9.30 uur tussendoor krijg je een lekker (winters)soepje met broodjes en dan gaan we weer verder tot uiterlijk 14.30 uur. Deze dame heeft nog een 2e dagdeel nodig voor het verven. Om de siersels de kans te geven mooi uit te harden zit tussen dag 1 en dagdeel 2 gemiddeld 1 week tot maximaal 10 dagen. In het datum overzicht tref je de data aan voor de 1e dag. Het verven, de datum daarvoor spreken we met elkaar af op dag 1.

Dagdeel 2 neemt ongeveer 3.5 uur in beslag. Dit plannen we in overleg met elkaar op een ochtend/middag of avond.

 

Prijs 89 euro all in (inclusief kleine lunch, koffie/thee/lekkers).

Maximum aantal deelnemers = 6 p op een door- de-weeks dag, zaterdagen is er plaats voor maximaal 3 personen. Wil je deze cursus volgen helemaal alleen (geen andere cursisten erbij)? Ook dat is mogelijk. De cursusprijs voor een 1 OP 1 cursus bedraagt 95 euro. 

 

Data VOOR HET EERSTE DAGDEEL (maak een keuze) : 

donderdag 6 januari / zaterdag 16 januari / maandag 24 januari / woensdag 2 februari.

Liever een andere datum? Overleg via de mail met mij voor opties. Je kunt deze optie toepassen als je met 2 of meer tegelijk kunt aanmelden. 

 

Wil je meedoen? mail dan even je gegevens door aan julietteschriek@ziggo.nl