MY ANGEL IN WHITE... (engel) cursus in 1 dag 

Gemaakt in 1 dag met lunch. Is ze niet prachtig deze engel?


We maken gebruik van Powertex vloeibaar in de kleur ivoor waarin stoffen en andere materialen gedoopt worden en vervolgens verharden. Deze prachtige engel staat op een houten sokkel. 

Je hebt geen ervaring nodig in het werken met een stofverharder  (maar wel wat geduld), ik laat je alles zien en geef tips waar nodig. Een deel van de basis staat voor je klaar.

Hoe gaat jouw engel eruit zien?

Programma: we starten na uitleg met het maken van de basis. De basis komt op verschillende manieren tot stand, laat je verrassen. Na het gereed hebben van de basis, gaan we de engel "aankleden". Tussendoor genieten we van een lekkere lunch en vervolgen onze weg waar we gebleven waren. Deze engel wordt niet geverfd maar krijgt haar kleur door gebruik van verschillende materialen die verwerkt worden in de kleur Powertex ivoor. Ze houdt hierdoor haar serene uitstraling. Aan het einde van de dag kan je engel mee naar huis. Deze creatie is alleen geschikt voor binnen.

De eindtijd genoemd in dit bericht zijn variabel, dat wil zeggen dat vooraf niet te bepalen is hoe lang een groepje werkt aan deze creatie. Een ding is zeker, je hebt tijd genoeg! 

 

Je kunt deze cursus volgen op: 

er staat even geen planning in mijn agenda. Uiteraard kun je deze cursus GEWOON VOLGEN!

Kom je met 2 personen dan is overleg via de mail mogelijk om zelf je dag uit te kiezen! Handig toch?

Je kunt deze cursus volgen van maandag tot en met zaterdag.

Tijd 9.30-16.30 uur.   Deze cursus kun je helaas maar met maximaal 2 personen volgen. Dit heeft te maken met de afstand in mijn atelier en de ruimte op de tafels die we nodig hebben bij het maken van deze creatie.

 

 

Prijs all in : 89,50 euro all in pp. Cursusprijs per 1 oktober 98 euro. 
Uiteraard krijg je ook nog lekker koffie/thee en lekkers tussendoor en natuurlijk een lunch. 

Wil je een 1 op 1 cursus volgen? Ook dat is mogelijk. De kosten voor een 1 op 1 cursus bedragen 92,50 euro.

 

 

AANMELDEN OF VRAGEN? mail naar julietteschriek@ziggo.nl 

 

 

AANKONDIGING:

 

Vanwege het feit dat leveranciers van Powertex en basismaterialen per 1 oktober 20% prijsverhoging doorvoeren, ben ik helaas genoodzaakt mijn cursusprijzen per 1 oktober a.s. te verhogen. 

Dit betekent dat er gemiddeld 10 tot 20% verhoging gaat plaatsvinden. Per cursus wordt vermeld wat de prijs vanaf 1 oktober gaat worden. De verhoging is per cursus bepaalt en hangt af van de hoeveelheid Powertex materialen en welke ondergronden voor een creatie worden gebruikt. Hierdoor zal de ene cursus duurder worden dan de andere. 

Reserveer je je cursus voor eind september, dan kun je nog meedoen voor de oude cursusprijs ook als dit betekent dat je de cursus in oktober of november volgt. Deze regel is alleen toepasbaar bij aanmeldingen tot 30 september en geldig op cursussen gepland in de maanden oktober en november 2021 (geldt niet voor kerstworkshops).  

Reserveer je na 30 september dan betaal je de prijs zoals genoemd vanaf 1 oktober.