LOVELY DUCKLING grappige eend

 

ALLE EENDJES ZWEMMEN IN HET WATER… NIET BIJ CREA JUUL… DAAR STAAN ZE GEZELLIG IN DE TUIN

De meest schattige EEND van het Gooi (en omstreken) woont in JOUW tuintje of staat op JOUW balkon te pronken! Gemaakt door JOU! en in geen enkele winkel te vinden.

Deze creatie is zo ontzettend leuk om naar je eigen hand te zetten. Natuurlijk roep ik van alles om je maar inspiratie te geven. Hetgeen resulteerde bij cursisten in een eend met rasta haar look, een eend met slaapmutsje op, een matrozen eend.. maar ook een favoriete kleur bijvoorbeeld.

 

Deze eend is gewoon te grappig om niet te maken en een hele goede om kennis te maken met Powertex klei! Klei die niet in de oven hoeft. Wat je maakt is wat het blijft, wel zo prettig. Ook ervaren of niet ervaren.. maakt niet uit.

Je maakt de eend in 2 dagdelen. Beter is het als de eend / klei gelegenheid krijgt een aantal dagen te drogen. Hoeven we namelijk niet bang te zijn dat er dingen afbreken met verven. De eend is uitermate geschikt voor plaatsing buiten OOK IN HERFST EN WINTER (je krijgt er een metalen pin bij). Leuk op je terras, in een struik in de tuin, je balkon of gewoon gezellig binnen op de vensterbank.

Hoe gaat jouw eend eruit zien? Gezellig met een vriendin of collega of misschien wel met je (schoon)zus of (schoon)moeder.

Cursusprijs is 59 euro all in, inclusief koffie/thee en lekkers. Per 1 oktober kost deze cursus 65 euro. 

Data: DAGDEEL 1 kies uit onderstaand je datum (het verven dagdeel 2 > stemmen we met elkaar af op het eerste dagdeel)

 

WIL JE MET DEZE CURSUS MEEDOEN? JE BENT MET 2 PERSONEN?

OVERLEG MET MIJ VIA DE MAIL VOOR DATA. Reserveren kan van 24 oktober tot en met eind november. 

Tijden 09.00-13.00 uur / 18.30-22.30 uur.

Als de data je niet uitkomen maar je bent in ieder geval met 2 of meer personen, dan is het ook mogelijk om in overleg met mij zelf een datum in te plannen. Mail gerust even.

 

Je meldt je aan door te mailen naar info@creajuul.nl 

AANKONDIGING:

Vanwege het feit dat leveranciers van Powertex en basismaterialen per 1 oktober 20% prijsverhoging doorvoeren, ben ik helaas genoodzaakt mijn cursusprijzen per 1 oktober a.s. te verhogen. 

Dit betekent dat er gemiddeld 10 tot 20% verhoging gaat plaatsvinden. Per cursus wordt vermeld wat de prijs vanaf 1 oktober gaat worden. De verhoging is per cursus bepaalt en hangt af van de hoeveelheid Powertex materialen en welke ondergronden voor een creatie worden gebruikt. Hierdoor zal de ene cursus duurder worden dan de andere. 

Reserveer je je cursus voor eind september, dan kun je nog meedoen voor de oude cursusprijs ook als dit betekent dat je de cursus in oktober of november volgt. Deze regel is alleen toepasbaar bij aanmeldingen tot 30 september en geldig opj cursussen gepland in de maanden oktober en november 2021 (geldt niet voor kerstworkshops).  

Reserveer je na 30 september dan betaal je de prijs zoals genoemd vanaf 1 oktober.