LOVELY DUCKLING grappige eend

 

ALLE EENDJES ZWEMMEN IN HET WATER… NIET BIJ CREA JUUL… DAAR STAAN ZE GEZELLIG IN DE TUIN

De meest schattige EEND van het Gooi (en omstreken) woont in JOUW tuintje of staat op JOUW balkon te pronken! Gemaakt door JOU! en in geen enkele winkel te vinden.

Deze creatie is zo ontzettend leuk om naar je eigen hand te zetten. Natuurlijk roep ik van alles om je maar inspiratie te geven. Hetgeen resulteerde bij cursisten in een eend met rasta haar look, een eend met slaapmutsje op, een matrozen eend.. maar ook een favoriete kleur bijvoorbeeld.

 

Deze eend is gewoon te grappig om niet te maken en een hele goede om kennis te maken met Powertex klei! Klei die niet in de oven hoeft. Wat je maakt is wat het blijft, wel zo prettig. Ook ervaren of niet ervaren.. maakt niet uit.

Je maakt de eend in 2 dagdelen. Beter is het als de eend / klei gelegenheid krijgt een aantal dagen te drogen. Hoeven we namelijk niet bang te zijn dat er dingen afbreken met verven. De eend is uitermate geschikt voor plaatsing buiten OOK IN HERFST EN WINTER (je krijgt er een metalen pin bij). Leuk op je terras, in een struik in de tuin, je balkon of gewoon gezellig binnen op de vensterbank.

Hoe gaat jouw eend eruit zien? Gezellig met een vriendin of collega of misschien wel met je (schoon)zus of (schoon)moeder.

Cursusprijs is 65 euro all in, inclusief koffie/thee en lekkers. 

Data: DAGDEEL 1 kies uit onderstaand je datum (het verven dagdeel 2 > stemmen we met elkaar af op het eerste dagdeel)

 

WIL JE MET DEZE CURSUS MEEDOEN? JE BENT MET 2 PERSONEN?

OVERLEG MET MIJ VIA DE MAIL VOOR DATA. Reserveren kan van 24 oktober tot en met eind november. 

Tijden 09.00-13.00 uur / 18.30-22.30 uur.

Als de data je niet uitkomen maar je bent in ieder geval met 2 of meer personen, dan is het ook mogelijk om in overleg met mij zelf een datum in te plannen. Mail gerust even.

 

Je meldt je aan door te mailen naar info@creajuul.nl