DOT PAINTING GEKKO

Gezien jullie reacties op mijn FB pagina, is de workshop dot painting  Gekko een feit!

We gaan de gekko met verschillende dot painting mogelijkheden in een mooi patroon zetten. Laat je verrassen hoe leuk dat kan worden! Je krijgt van mij tips en handvatten en daarna zelf aan de slag.

Alvorens te starten op de gekko zelf maken we op een zwart vel papier enige dot painting creaties zodat je een beetje weet hoe het voelt en wat kan. Daarna kun je starten op je gekko. De basis van gekko is zwart (geschilderd door mij). Wil je liever starten op een andere ondergrond, let me know bij het inschrijven. Je kunt het beste een donkere ondergrond hebben, zwart, bruin, donkerblauw omdat dit de mooiste dimensie geeft aan de kleuren die je erop zet. Daarbij zijn deze kleuren met bijna alle andere kleuren te combineren.

Het is niet handig om dit tijdens de workshop zelf te doen, daarom doe ik dit vooraf voor jou. Dus vergeet niet bij aanmelden aan te geven welke ondergrond kleur je wenst.

Je "verliest" jezelf al gauw in dit verhaal. Voor je het weet zijn er zo weer een paar uurtjes verstreken. Daarom heb ik deze workshop alleen opgezet voor overdag. Vanwege het feit dat we dan ook tegen het middaguur lopen en misschien wat knorrende magen krijgen, is er een lunch hierbij inbegrepen. Het zou zonde zijn als je in tijdnood komt en daardoor je werk zou moeten afraffelen. Lijkt me nou net niet de bedoeling.  

Kosten workshop bedraagt 62,50 euro, dit is inclusief :

* gebruik van dot painting verf

* gebruik van dot painting materialen

* gekko * onbeperkt koffie/thee en lekkers, belegde broodjes/soepje 

 

Enfin... hoe gaat deze workshop in zijn werk?

Aanvang 9.30 uur Start met koffie/thee/lekkers en een uitleg Zelf testen op papier Aan de slag met je gekko Tussendoor wat te snacken en rond 15.00 uur einde workshop.

De gekko is gemaakt van gebakken keramiek klei van een zeer goede kwaliteit. De afmetingen zijn: 26 cm lang, 18 cm breed. Deze kan in de zomer ook buiten hangen. Je krijgt van mij een los potje vernis mee om je gekko na een aantal dagen te kunnen vernissen (excl. kwast).

 

Wanneer: 

deze cursus kun je op aanvraag doen. Mogelijk van maandag tot en met zaterdag. Gezien het tijdsbestek alleen overdag. Gestart wordt bij 2 aanmelders voor dezelfde datum. Deze cursus gaat ook de zomer door want er is dit jaar geen zomerstop in het atelier.

 

 

 

 

Wil je aanmelden voor deze workshop? Mail je gegevens dan door naar julietteschriek@ziggo.nl.

Atelier Crea JUUL Overmeerseweg 113 Nederhorst den Berg telefoon 0611153344
Website voor overige cursussen / exposities / etc etc