BOEDDHA Steen gemaakt in 1 dag

BOEDDHA DECORATIE voor binnen

Designed by YOU!!!!

Boeddha of Buddha... je houdt ervan of niet....

Gemaakt in 1 dag inclusief een lekkere lunch!

 

Deze "steen"wordt helemaal gemaakt naar jou eigen idee.

Met verschillende mixed media technieken, materialen en powertex transformeren wij deze ondergrond naar een prachtige binnenshuis decoratie!

De kleuren kies je zelf, passend bij je interieur of je favoriete kleur.

Deze Boeddha staat op een zwart metalen frame (laag). Naar wens kan ook het frame mee geschilderd worden in de kleuren die in de steen zitten.

 

Foto’s zijn voorbeelden. Elke "steen" is 40 cm in doorsnede en 4 cm dik.

 

Data: hiervoor is geen planning opgenomen maar je kunt wel deelnemen. Meld je aan met 2 personen en overleg met mij via de mail wanneer je wilt komen. Mogelijk van maandag tot en met zaterdag. 

 

Tijd 9.15-17.00 uur.

 

Cursusprijs voor de hele dag, inclusief lunch, alle materialen, frame etc. bedraagt 89 euro. 

Per 1 oktober 2021 kost deze cursus 95 euro. 

 

Foto's tonen diverse stenen die hier in mijn atelier zijn gemaakt. Het Boeddha hoofd dat het meest op de foto's te zien is, komt uit het vaste assortiment van Powertex en is altijd op voorraad.

Meest van tijd heb ik ook nog andere Boeddha (hoofden) in mijn voorraad, je bent vrij om te kiezen.

Zelf een beeldje meenemen mag ook (veranderd niets aan de cursusprijs). Dit beeldje mag niet te zwaar zijn (liefst gips) en niet te groot. Ik zal je adviseren of het mogelijk is dit beeldje erin te maken.

 


Hoe je de steen gaat decoreren is geheel aan jou. Van mij kun je tips en handvatten verwachten over hoe de lay out te maken, je te assisteren en je advies te geven over kleurgebruik en accenten.

Je kunt werken met diverse beschikbare materialen, stof, sjablonen, kantjes, glasstenen, klei, etc etc.

Je Boeddha dient in de basis te staan voordat we gaan lunchen. Tijdens de lunch kan deze dan "harden" zodat we deze na de lunch kunnen verven.

 

Zelf een datum kiezen? Dat kan! Mail gerust je opties door. Ik start vanaf 2 deelnemers op dezelfde datum.

Aanmelden of vragen? mail naar julietteschriek@ziggo.nl

 

 

 

AANKONDIGING

Vanwege het feit dat leveranciers van Powertex en basismaterialen per 1 oktober 20% prijsverhoging doorvoeren, ben ik helaas genoodzaakt mijn cursusprijzen per 1 oktober a.s. ook te verhogen. 

Dit betekent dat er gemiddeld 10 tot 20% verhoging plaatsvindt. Je vindt per cursus aangegeven hoeveel de cursusprijs verandert. De verhoging is per cursus bepaalt en hangt af van de hoeveelheid Powertex materialen en ondergronden. Hierdoor zal de ene cursus duurder worden dan de andere. 

Reserveer je je cursus voor eind september, dan kun je nog meedoen voor de oude cursusprijs ook als dit betekent dat je de cursus in oktober of november volgt. Deze regel is alleen toepasbaar bij aanmeldingen tot 30 september en geldig bij cursussen voor oktober en november 2021 (geldt niet voor kerstworkshops).  Reserveer je na 30 september dan betaal je de prijs zoals genoemd vanaf 1 oktober.