Beeldje GRANNY (2 x dagdeel van elk 4 uurtjes)

Beeldje GRANNY, mijn mega grappige flower power OMA.

Is ze niet geweldig? Deze super Granny ! Je kunt haar maken zo grappig als je zelf wilt. Uiteraard is daar houvast aan mijn voorbeeld. Ik help je waar nodig. Ervaring is dus echt niet nodig! 

Powertex beeldjes bestaan altijd uit diverse materialen als ondergrond. In tegenstelling tot keramisten werken wij niet met een bonk klei en vormen van daaruit het object... Nee wij maken vormen met frames, draad, folie, tape en piepschuim. Benieuwd wat granny's recept is?Leuk om te ontdekken maar nog leuker om lekker creatief uit je dak te gaan.

Bij deze creaties is het vaak zo dat gedurende het maken er onderling leuke ideeën ontstaan om toe te passen. Zo wordt de creatie door het geven van cursussen vaak nog leuker! Trek de stoute schoenen aan en geef je op! Je hoeft niet creatief te zijn of ervaring te hebben met klei. Ik laat je het hele proces zien en meemaken en ook jij komt gegarandeerd met een super creatie de deur weer uit.

 

 

We maken granny in 2 dagdelen. Dagdeel 1 duurt ongeveer 5 uurtjes, begint om 9.30 uur tot ongeveer 14.30 uur.

Tussendoor kun je genieten van een hartige snack.

Dagdeel 2 duurt ongeveer 3-4 uurtjes en in dit dagdeel gaat ze in de verf. Dagdeel 2 vindt plaats ongeveer 7-10 dagen na dagdeel 1.

 

Granny is trouwens 30 cm hoog en staat op een stenen ondergrond (onderdeel van het frame).

 

Maak haar voor jezelf of geef haar aan een dierbaar persoon.

 

Je kunt meedoen op de volgende data (dagdeel 1):

Op dit moment zijn er geen data ingepland. DAT WIL NIET ZEGGEN DAT JE DEZE CURSUS NIET KUNT VOLGEN. Wanneer je kunt aanmelden met 2 personen kun je via de mail met mij een datum overleggen. 

 

Tijden 9.30-14.30 uur. Uitloop van een half uur is mogelijk.

 

Prijs :

all in >>>> frame, basismaterialen folie en tape, piepschuim, powertex klei, lesgeld voor 2 dagdelen cursus, hartige snack dag 1, inclusief veel lekkers, onbeperkt koffie / thee bedraagt deze cursus prijs  98 euro.

 

Aanmelden doe je door te mailen naar julietteschriek@ziggo.nl