Creaties in de VERKOOP

In mijn atelier staan vele creaties die ook te koop zijn. Een deel hiervan is ondergebracht bij een expositie. 

Op dit moment is er tot 5 juni a.s. een expositie van mijn werk  in het St. Antonius Ziekenhuis te Woerden.

Deze expositie staat in de vitrine wand naast de St. Maartenskliniek in het ziekenhuis. 

Gezien het feit dat wij nu met corona te maken hebben en hier heel veel regels voor te handhaven zijn, is het niet voor een ieder mogelijk deze expositie te zien. Het ziekenhuis is nu beperkt toegankelijk maar wel verblijven er nog elke dag patiënten hier voor revalidatie. Gelukkig hebben zij bij hun dagelijkse wandeling wat leuks om naar te kijken!

Het ziekenhuis hoopt en ik natuurlijk ook, dat de regels medio april weer versoepelt kunnen worden. Maar daar is uiteraard geen zekerheid over.

 

De expositie is om deze reden verlengt tot 5 juni a.s.. De creaties tentoongesteld in deze expositie zijn dus voor verkoop bedoelt. De vitrine is vanaf januari dat de expositie begon, al meerdere keren verandert doordat er verkopen plaats vonden. Vanaf heden, 20 maart, zet ik dagelijks een creatie op mijn FB pagina in de spotlights. Onderliggend aan deze pagina (klik op het driehoekje naast de hoofdtekst) verschijnen alle creaties die op dit moment te koop staan.

Wilt u een aankoop doen?

Stuur dan een mailtje naar info@creajuul.nl en geef daarbij aan om welke creatie het gaat.

De creaties in de expositie zijn helaas door alle toestanden pas beschikbaar vanaf 5 juni tenzij de regels in het ziekenhuis weer versoepelen. Als dit gebeurt is het ook mogelijk met mij af te spreken in het ziekenhuis zelf of daarbuiten.

Ik haal alle creaties 5 juni op en neem deze mee naar mijn atelier in Nederhorst den Berg.

Daar kunt u de aankoop afhalen en contant afrekenen. Opsturen is mogelijk maar niet met alle creaties een aanrader. U hoort van mij of het mogelijk is. Verzending gebeurt op eigen risico en tegen pakket post tarief.

Heeft u vragen, mail gerust even. Geen enkele vraag is gek of raar.