CORONA VIRUS EN ATELIER CREA JUUL

Ik zal mijn cursussen cursus weer opstarten vanaf juni bij maximaal 2 cursisten. Wil je met 3 personen komen, neem dan even via de mail of telefonisch contact met mij op.

 

Dit betekent dat in mijn atelier ruimte is om met 3 personen in ruime afstand van elkaar te kunnen zitten.

Ook ga ik ervan uit dat als je je niet fit voelt, je klachten ervaart die bij Corona ziektebeeld horen, je de cursus zelf zult verplaatsen naar een andere datum (dit is kosteloos).

Het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat we elkaar in gevaar brengen, dat geldt uiteraard ook voor mij. In mijn atelier werken we altijd met handschoenen en schorten aan.

 

Je mag maar niet verplicht, zelf de keuze maken een mondkapje te dragen (zelf meebrengen). Ik zal ten alle tijden gepaste afstand houden en als het niet anders kan, je daarvoor je toestemming vragen.

Kom je mijn atelier bezoeken dan zal ik de deur voor je openen, vraag ik je je handen te wassen of desinfecteer gel te gebruiken (beschikbaar in mijn atelier), handschoenen en schort aan te trekken.

Het zal nog steeds mogelijk zijn cursussen te volgen met lunch. Ik prepareer deze met handschoenen aan en serveer deze in aparte ruimte. Ook hier is weer voldoende afstand gecreëerd.

De meeste cursisten die hier aanmelden zijn familie / vrienden of kennissen van elkaar. In deze combinatie lijkt het me zinvol vooraf contact te hebben met elkaar hoe de gezondheid van een ieder ervoor staat. Mocht je vragen hebben over dit stukje, stel ze dan even via de mail. Ik beantwoord ze graag.

 

Een dag voor aanvang van de cursus krijg je van mij een mail. In deze mail worden de vragen gesteld omtrent corona. Waarschijnlijk heb je deze vragen al eens elders moeten beantwoorden (ziekenhuis, tandarts of dergelijke instellingen)..

Ik verzoek je daarop een eerlijk antwoord te geven zodat je jezelf of een ander niet onnodig in gevaar brengt.

Cursussen kunnen kosteloos geannuleerd worden in deze corona periode. Betaalt cursusgeld wordt zonder pardon teruggestort als je te maken zou hebben met een (te verwachten) corona besmetting.